Ajankohtaista

Keskiviikon kierroksella tasokkaat ja kiharaiset päätöslähdöt

pe 17. syyskuuta 2021 12.22.00

Vermo Areenan syyskuu jatkuu mainioilla keskiviikkoraveilla. Toto65-pelin päätöskohteissa riittää pähkäiltävää, kun monet viime viikkojen menestyjät iskevät yhteen.

Lämminveristen kovin sarja, enintään 175 000 euroa voittaneiden ryhmä, ajetaan lähtönä kahdeksan. Timo Korvenheimon kovakuntoiset Sahara Sandstorm ja Hazelhen Hermes valloittivat sisimmät lähtöradat. BWT Echo, Farzad Boko ja Gloria Web ovat menestyneet hyvin. Knows Best palaa puolentoista kuukauden tauolta.

Kylmäveristen enintään 95 000 euroa voittaneiden ryhmä päättää 65-kierroksen. Pohjanmaalta saapuu pystyvä kaksikko Tutun Impi ja Enon Vilppi. Myllyn Valtti palasi voittokantaan Lahdessa. Ypäjä Luotsi on tehnyt pitkään varmaa työtä. Pauhis palaa kilparadoille lähes vuoden tauolta, Hiioppi lyhyemmältä.

Valtra Sisusarja ajetaan 65-pelin kakkoskohteena. 10 valjakkoa tavoittelee voittoa kolmen kilometrin matkalla. Pilpo Reppuli kuului viime keskiviikkona suosikkeihin, mutta laukkasi. Vappu-Ukko, Ajatustenlukija, Helmin Hermanni, Hilding ja pisimmän takamatkan Mitt Hjärtas Tango ja Briljantti Buugi ovat vaarallisia.

Ennen 65-kierrosta juostaan 2-vuotiaiden mailin voltti. Riina Rekilän Tetrick Wania on aloittanut uransa Ruotsissa. Se otti kakkossijan Breeders’ Crown -lähdössä ja palkintosumma karttui yli 8 000 eurolla. Lähdössä on monta mielenkiintoista seurattavaa varsaa. Paikan päälle kannattaa tulla ajoissa ja katsella jo 2-vuotiaiden lämmitysajot.

Liput raveihin edullisemmin ennakkoon Vermo Shopista, Appista tai vermo.fi/liput >>

Vuoden 2019 Derby-kakkonen Knows Best yrittää paluuta voittokantaan illan kahdeksannessa lähdössä klo 20.30 (kuva: Pekka Salonen).