Ajankohtaista

Keskiviikon ravit vilisee nimilähtöjä

pe 29. lokakuuta 2021 11.14.00

Finntack Cupin karsinnat, avoin montélähtö, Tuplaa voittosumma ja Salamakypärät, tulevan keskiviikon Toto65-kierroksella riittää nähtävää.

Finntack Cupin karsinnat aloittavat ja päättävät Toto65-kierroksen. Tammat juoksevat finaalipaikosta avauskohteessa. Lähtö on erittäin korkeatasoinen. Suosikeista En Candy Till sai kasiradan. Fake Super Fast, Busy Combo, La Donna Perfetta ja Jezzet Savoy arvottiin takariviin. Hosianna Sisu pääsee matkaan vitospaikalta.

Oriiden ja ruunien karsinta päättää 65-pelin. Redonline on ykkösradalta yksi suosikeista. Kakkossijoja napsiva Easy Silence on sen rinnalla. Lemieux Boko ja Suomessa aloittava Jakob K.Boko sekä kokelasohjastajien EM-kisoissa voittanut Keisari Suuri kuuluvat myös suosikkeihin. Finntack Cupin finaali juostaan lauantaina 13. marraskuuta.

Avoimen sarjan hevosten montékoitos ajetaan mailin matkalla, ja vauhtia on varmasti luvassa. Ambrogio voitti Turussa PM-kisan. Dickson Shadow, Valter L.P.C., Van Kronos ja PM-kakkonen Nitro Diablo ovat tiukkoja haastajia.

Tuplaa voittosumma -lähdössä ykkönen on 5 000 euroa. Voittoja ja kakkossijoja näkyy lähes jokaisen osallistujan tulostaulussa. Je Suis Josephine, Father’s Hope, Otto Erich, Come On Wheels ja Intelligent Stride ovat hyvillä eturivin lähtöpaikoilla.

Salamakypärät-sarjassa ajetaan 11. osakilpailu. Jere Hurme, Patri Filatoff ja Kaisa Mikkola ovat pistetaulukon kärjessä. Kolmikolla on hyvin menestyneet hevoset keskiviikkona. Filatoffin hevonen on Werner Ors, Mikkolan Way To Go ja Hurmeen Mark More.

Keskiviikkona ajetaan 10 hevoslähtöä. ULHO:n SuperStar -ponilähtö juostaan jo klo 17.35. Ensimmäinen lähtö starttaa kello 18.07. Toto65-peli käynnistyy lähdöstä neljä, joka starttaa kello 19.10.

Mikä Finntack Cup?

 • Finaali lauantaina 13.11. - 1. palkinto 7 000 €, voittajalle myös Finntack-kärryt
 • Keskiviikon karsintalähdöistä (4 & 9) pääsee kuusi parasta loppukilpailuun
 • Karsintojen voittosummat ovat voimassa finaalissa.
 • Finaalin lähtöradat valitaan siten, että ensin radan valitsevat karsintavoittajat, sitten toiseksi sijoittuneet, kolmanneksi sijoittuneet jne. Valintajärjestys karsintojen kokonaisaikojen mukaan niin, että nopein valitsee ensin. Mikäli kokonaisaika on sama, valintajärjestyksen ratkaisee arpa.
 • Järjestäjä soittaa lähtöradoista finaalin ilmoittamispäivänä ma 8.11.
 • Mikäli joku finaaliin pääsevistä ei osallistu, otetaan finaaliin ko. karsinnassa seuraavaksi sijoittunut. Mahdolliset loput paikat täytetään muilla ilmoittautuneilla.

Salamakypärät

 • Salamakypärät-kilpailusarja on kokelasohjastajille suunnattu kilpailusarja. Kokelaslisenssin saa ohjastaja, joka työskentelee ammattivalmentajan tallilla.
 • Kilpailusarjassa on mukana 12 osallistujaa. Kilpailusarjassa ajetaan 12 osalähtöä. Kilpailusarja alkaa 21.4. Vermossa ja päättyy Jyväskylässä 20.11.
 • Pistetilanne 10. osalähdön jälkeen

  1. Jere Hurme 101
  2. Patri Filatoff 92
  3. Kaisa Mikkola 85
  4. Milla Markkanen 77
  5. Vilja Kivinen 76
  6. Tino Paldan 74
  7. Mats Havulehto 72
  8. Terno Grönstrand 61
  9. Sakari Talikka 60
  10. Oona Halme 57
  11. Anette Antti-Roiko 54
  12. Riku Lehtonen 49

Salamakypärät-kilpailusarjasta lisätietoa Hippoksen sivuilla tästä linkistä >>

Viimeksi Juniorikypärissä voittoon hurjastellut Werner Ors on tällä kertaa Salamakypärät-osalähdössä Patri Filatoffin ajokki.