Ajankohtaista

Kivikylä Voimaliiga ja Karanor Teräsmiesliiga ensi keskiviikon voimainkoitokset

to 24. kesäkuuta 2021 16.09.00

Vermon perinteiset kolmen kilometrin kilpailut Kivikylä Voimaliiga ja Karanor Teräsmiesliiga ovat ohjelmassa juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona.

 

Kivikylä Voimaliiga ajetaan ennen Toto65-kierrosta. Markku Niemisen tallin ranskalainen Don Williams on hallinnut stayermatkoja. Ari Moilasen ajama ori hakee jo neljättä perättäistä voittoa. Kanadassa syntynyt Super Schissel teki Euroopan debyyttinsä Kouvolan pitkän matkan kisassa. Se ei saanut lopussa kiritilaa, ja siitä povataan tiukkaa haastajaa Don Williamsille. Iikka Nurmonen on valmentaja ja ohjastaja.

 

Karanor Teräsmiesliiga päättää Toto65-kierroksen. Janita Antti-Roikon ajama ja valmentama Believer loisti keskiviikkona Vermossa ja on yksi suosikeista. Marjo Lindströmin valmentama King Cole on voittanut joka kerta, kun on ravannut. Tältä kaudelta on tulosrivistössä jo kuusi ykkössijaa. Paaluhevosista Janita Antti-Roikon toinen valmennettava The Story ja Joni-Petteri Irrin tallin Gutsy Cobbler ovat iskussa.

 

Toto65-kierroksen avauslähtö on tammojen ryhmäajo. Poetry In Motion, Donna Leonora, Janis Joplin Boko ja Nazareth ovat keränneet jo hyvän määrän euroja tällä kaudella. Brave Dame Vivian kilpaili Arvid Åvallin Tammaderbyn finaalissa ja on nousemassa tammaeliittiin. Her Royal Highness ja Tour Knight metsästävät pikkuyllätystä.

 

Pertti Puikkonen on siirtämässä valmennustoiminnan Mikkelin seudulle ja Espoon maaseututallille. "Pete" Puikkonen on tehnyt pitkän päivätyön Vermon valmentajana. Keskiviikon kuudes lähtö on nimeltään ”Pertti Puikkonen 15 244 päivää Vermossa”. Pete on itse totta kai mukana matsissa oman valmennettavansa Usko Eevertin kanssa.

 

Keskiviikkona kannattaa tulla ajoissa paikalle ja katsella tulevaisuuden voittajia. Opetuslähdössä juoksee viisi 2-vuotiasta lämminveristä. Opetuslähtö ajetaan klo 17.