Ajankohtaista

Koko perheen ilmainen talvirieha laskiaissunnuntaina 23.2.

to 20. helmikuuta 2020 19.35.00

Vermo Areenalla järjestetään sunnuntaina 23.2. talvirieha, jossa pääsee tutustumaan monenlaisiin hevosvoimiin ja nauttimaan herkuista koko perheen voimin. Oheisaktiviteettien lomassa voi seurata, miten ponit ja hevoset juoksevat kilpaa poni- ja paikallisravilähdöissä.

Klo 13-15 on luvassa maksutonta poniratsastusta ja -ajelua Vermon Ravikoulun tarjoamana. Tiesitkö, että Vermon Ravikoulun kautta kuka tahansa voi ostaa erilaisia kursseja ja ajokokeiluita? Aiempaa kokemusta ei tarvita. Ravikoulu järjestää myös mm. poni- ja kepparisynttäreitä lapsille, ja jokaviikkoisen ponikerhon.

Vermo Areenan upea kepparipuisto on kaikille avoinna ja sadesään sattuessa keppihevoset pääsevät vauhtiin myös sisätiloissa. Lisäksi Talviriehassa pääsee tutustumaan ambulanssiin, tiekarhuun ja muihin työkoneisiin.

Tallikahviossa voi herkutella hernekeiton ja pannarin hillolla ja kermavaahdolla hintaan 8,50 € (alle 12-vuotiaat 6,50 €). Hinta sisältää ruokajuomat, leivät ja raastepöydän. Myynnissä ovat myös laskiaispullat, sämpylät ja muut kahvilatuotteet.

Päivän ohjelmassa on myös viisi ponilähtöä ja kuusi ravilähtöä hevosille. Ponilähdöt alkavat klo 12 ja hevoslähdöt klo 14. Näissä raveissa ei pelata totoa, mutta kilvanajo on vauhdikasta ja omia suosikkejaan saa kannustaa!

Sunnuntain käsiohjelma löytyy tästä linkistä.