Ajankohtaista

Kokoontumisrajoitukset muuttuivat - koronapassi käyttöön kaikissa yleisö- ja ravintolatiloissa

pe 3. joulukuuta 2021 15.18.00

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella yleisötilaisuuksia koskevat uudet kokoontumisrajoitukset 31.12. saakka. AVI:n tiedote asiasta täällä >>. Vermo Areenan tapahtumissa vaaditaan rajoitusten voimassaoloaikana koronapassi kaikilta yleisöalueelle ja katsomotiloihin saapuvilta asiakkailta.

Koronapassilla Vermo Areenan ravitapahtumiin 8.12. alkaen:

  • Koronapassi edellytetään kaikilta tapahtumaan tulevilta, pois lukien tallialueella olevat kilpailijat ja toimihenkilöt.
  • Koronapassien tarkastuspisteet ovat katsomon pääsisäänkäynneillä (pääovet ja pääovien vasemmanpuoleinen portti), sisäpihan D-portaan alaovilla (Ravilla, aitiot) sekä yleisö- ja tallialueen välisellä portilla. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
  • Anniskelualueita ovat yleisöalue, Street Bar Voltti, ravintola Ravilla ja aitiot.
  • Kilpailevien hevosten omistajat voivat käydä tallialueella tapaamassa hevosiaan. Mikäli omistajalla ei ole koronapassia, hän voi saapua talliportista ja oleskella vain tallialueella. Ilman koronapassia ei ole pääsyä yleisöalueelle.

Koronapassi tarkastetaan kaikilta vähint. 16-vuotiailta. Oikeus muutoksiin pidätetään kokoontumis- tai ravintolarajoitusten muuttuessa.

Tiedustelut:

Vermon ravintolat

ravintolat@vermo.fi tai p. 045-7881 6209