Ajankohtaista

Koronapassi käyttöön lauantairaveissa 11.12. sekä Ravillassa keskiviikkoisin

pe 26. marraskuuta 2021 12.30.00

Valtioneuvosto on muuttanut asetusta, jolla rajoitetaan ravitsemisliikkeiden toimintaa koronaepidemian vuoksi. Leviämisvaiheen rajoituksiin tulee sunnuntaista 28.11. alkaen kiristyksiä anniskelu- ja aukioloaikojen osalta, ja tällä on vaikutusta myös Vermo Areenan ravitapahtumiin.

Keskiviikkoravit 1.12. alkaen

  • Yleisöalueelle ei vaadita koronapassia
  • Street Bar Voltti on avoinna kaikille eikä koronapassia vaadita, mutta Voltissa ei ole anniskelua
  • Anniskelualueita ovat katsomoravintola Ravilla sekä aitiot, joihin tulevilta asiakkailta tarkastetaan koronapassi. Tarkastukset sisäpihan D-portaasta tultaessa sekä keskikerroksen sisäänkäynnillä Ravillaan. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
  • Koronapassin tarkastuksen yhteydessä asiakas saa alueiden väliseen kulkuun oikeuttavan rannekkeen
  • Yleisöalueen ja tallialueen välillä on vapaa kulku, eikä koronapassia vaadita

Lauantairavit 11.12.

  • Koronapassi edellytetään kaikilta tapahtumaan tulevilta pois lukien tallialueella olevat kilpailijat ja toimihenkilöt
  • Koronapassien tarkastuspisteet ovat katsomon pääsisäänkäynneillä (pääovet ja pääovien vasemmanpuoleinen portti), sisäpihan D-portaan alaovilla (Ravilla, aitiot) sekä yleisö- ja tallialueen välisellä portilla. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
  • Kilpailevien hevosten omistajat voivat käydä tallialueella tapaamassa hevosiaan. Mikäli omistajalla ei ole koronapassia, hän voi saapua talliportista ja oleskella vain tallialueella. Ilman koronapassia ei ole pääsyä yleisöalueelle.

Koronapassi tarkastetaan kaikilta vähint. 16-vuotiailta. Ravintolapalveluita varanneille henkilöille lähetetään erikseen sähköpostitse tietoa koronapassikäytännöistä ja peruutusoikeudesta. Oikeus muutoksiin pidätetään kokoontumis- tai ravintolarajoitusten muuttuessa.

Tiedustelut:

Vermon ravintolat

ravintolat@vermo.fi tai p. 045-7881 6209