Ajankohtaista

Kova viisivuotias Brambling Finlandia-Ajoon

ke 20. huhtikuuta 2022 12.00.00

Finlandia-Ajon kahdeksas kiinnitys on Ruotsin Kriterium-voittaja Brambling, joka tulee menestysvalmentaja Daniel Redénin tallista. SRF Stablen omistama ori voitti 2020 ikäluokkansa suurimman kilpailun Kriteriumin ja viime vuonna se oli Calgary Gamesin voittamassa Derbyssä neljäs.

Brambling on ehtinyt juosta alkaneella viisivuotiskaudella kahdesti. Ensin Rommen 5-vuotislähdössä se oli kakkonen San Moteurin jälkeen ja pitkäperjantaina Färjestadin superlähdössä Brambling kiersi väkevästi neljänneksi tehden uuden ennätyksensä 09,7/1640a.

”Brambling on kovaluokkainen, nouseva viisivuotias ja mainio vahvistus Finlandia-Ajoon”, Vermo Areenan kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi sanoo. ”Daniel Redén oli tyytyväinen siihen, miten Brambling otti Färjestadin startin ja hevonen on valmis taistelemaan Finlandia-voitosta ja paikasta Elitloppetissa.”

Bramblingin ohjastaja Finlandia-Ajossa on ruotsalainen tähtikuski Örjan Kihlström.

Vapunpäivänä Vermo Areenalla ajettavaan Finlandia-Ajoon on vahvistettu nyt kahdeksan huippuravuria, joten paikkoja kutsukilpailuun on jäljellä enää kaksi. Finlandia-Ajo juostaan 1620 metrin matkalla ja voittajaa odottaa 110 000 euron ykköspalkinnon lisäksi kutsu Tukholman raviradalla Solvallassa toukokuun lopussa ajettavaan Elitloppetiin.

Finlandia-Ajon rata-arvontatilaisuus näytetään suorana lähetyksenä TotoTV:ssä ja Vermo Areenan Facebook-kanavalla maanantaina 25.4. klo 12 alkaen.

Kutsutut hevoset Finlandia-Ajoon:

Bepi Bi
Brambling
Cokstile
Deangelo
Gareth Boko
Next Direction
Stoletheshow
Tycoon Conway Hall