Ajankohtaista

Kultajousi on Suuren Suomalaisen Derbyn pääyhteistyökumppani

ti 4. elokuuta 2020 14.51.00

Kultajousi on Vermo Areenalla lauantaina 5.9. juostavan Suuren Suomalaisen Derbyn pääyhteistyökumppani. Suuri Suomalainen Derby juhlii tänä vuonna pyöreitä vuosia, sillä ensimmäinen Derby ajettiin 50 vuotta sitten. Klassikoksi muodostunut kilpailu on nykyään Suomen kovapalkintoisin ravilähtö, sillä voittaja kuittaa peräti 150 000 euron ykköspalkinnon.

Pohjoismaiden suurin korualan toimija Kultajousi on perheyritys, jolla on Suomessa 75 myymälää. Kultajousi tukee suomalaista urheilua niin jalkapallossa, jääkiekossa, hevosurheilussa kuin yleisurheilussakin.

”Haluamme olla mukana ihmisten arjessa ja varsinkin tukea nuoria urheilijoita, joille yleensä muiden tukien saaminen on vielä vaikeaa”, Kultajousen toimitusjohtaja Katja Warborn avaa.

”Urheilun tukeminen monissa eri lajeissa mahdollistaa sen, että tukemme ei tavoita vain yhtä lajia tai yhteisöä. Hevosurheilu on yksi urheilumuoto Kultajouselle antaa takaisin sitä onnistumisen tunnetta, jonka asiakkaat ovat antaneet ja antavat meille Kultajousi-myymälöissä kautta maan.”

Suuri Suomalainen Derby on nelivuotiaiden lämminveristen merkittävin kilpailu, jonka voittaminen on monen hevosenomistajan ja -kasvattajan suuri unelma. Ikäluokkaan syntyy yleensä toistatuhatta ravurivarsaa, mutta Derbyn finaalissa vain 12 parasta pääsee tavoittelemaan himoittua voittoa. Karsintalähdöt järjestetään Vermo Areenalla keskiviikkona 26. elokuuta.

Vermo Areenan syyskuun ensimmäinen viikonloppu on suurta raviurheilujuhlaa, kun perjantain 4.9. ravien kohokohta on TherMidas VET Finlandia-Ajo ja viikonloppu huipentuu lauantaina Kultajousi Suureen Suomalaiseen Derbyyn.

”Kultajousi lähtee tekemään yhteistyötä Vermon kanssa hymyssä suin. Ei ainoastaan ajatellen raviurheilua, vaan ajatellen myös Vermo Areenaa suurempana tapahtumakokonaisuutena”, Katja Warborn iloitsee.

Kultajousen kotisivut löytyvät tästä linkistä.