Ajankohtaista

Kultajousi Oy Finlandia-Ajon pääyhteistyökumppaniksi

ke 12. huhtikuuta 2023 10.00.00

Kultajousi Oy on kansainvälisen Finlandia-Ajon pääyhteistyökumppani vuosina 2023 ja 2024. Kultajousi on kello- ja korualan erikoisliike, jonka sydän sykkii hevosurheilulle.

”Olemme innoissamme saadessamme Kultajousi Oy:n Finlandia-Ajon pääkumppaniksi. Kultajousi on vahva brändi, joka edustaa myös kansainvälistä liiketoimintaa. Yritys sopii erinomaisesti kovatasoisen Finlandia-viikon pääyhteistyökumppaniksi. Kaksivuotisella sopimuksella saamme jatkuvuutta yhteistyölle”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä iloitsee.

Kultajousi Oy on aktiivisesti mukana hevosurheilussa, niin raviurheilun kuin ratsastuksenkin puolella. ”On kiva olla mukana yhteistyössä, johon saadaan hienosti yhdistettyä myös kansainvälisyys. Vermo on Suomen päärata ja yhteistyö on aina helppoa ja iloista. Kultajousi Oy on mukana monessa urheilulajissa ja haluaa liikuttaa ihmisiä. Kaikki lähtee tunteesta ja tekemisen ilosta, niin tämäkin yhteistyö, jossa liikutetaan niin hevosta kuin ihmistä”, Kultajousen toimitusjohtaja Katja Warborn kiteyttää.

Finlandia-Ajon tapahtumaviikko sekä päälähtö nimetään pääkumppanin mukaan. Kultajousi Oy tarjoaa viikon aloittavan Kuuman Keskiviikon 3.5. ilmaistapahtumana koko raviyhteisölle. Ruotsalaisten katseet kääntyvät Suomen suuntaan viimeistään sunnuntaina 7.5., jolloin Ruotsin 75-kierros järjestetään Vermon kohteilla. Kultajousi näkyy vahvasti myös Ruotsiin, jossa se toimii nimellä Guldfynd.

”Kultajousi Oy jakaa kanssamme myös samoja arvoja - hevosten hyvinvointi ja niiden arvostaminen yleensäkin ovat meille kummallekin ensisijaisen tärkeitä. Lisäksi korkeatasoinen huippu-urheilu kiinnostaa ”, Häyhä jatkaa.

Lisätietoa:

Katja Warborn
Toimitusjohtaja, Kultajousi
katja.warborn@kultajousi.fi

+358 40 936 4399

Heikki Häyhä
Toimitusjohtaja, Vermo Areena
heikki.hayha@vermo.fi

+358 44 301 8363