Ajankohtaista

Kuningatar hallitsi Tammatähteä, Bolt Kronos toi voiton Team Vermolle

ke 31. elokuuta 2022 21.35.00

Vermo Areenan Derby-viikko alkoi hienoilla keskiviikkoraveilla. Kaksinkertainen ravikuningatar Suven Sametti hallitsi Tammatähteä. Vermon Suurkimpan Bolt Kronos ilahdutti jälleen isoa omistajaporukkaa ja kaarsi voittajakehään mailin ryhmässä.

Tapio Perttunen sai Suven Sametin liukkaasti liikkeelle ja keulaan ykkösradalta. Avauskierros mentiin 25,5-kyytiä. Suven Sametti hallitsi ja paineli helposti 3500 euron voittoon. Taksvenla ja Ciiran Tähti tulivat maaliin tasapäin.

- Suven Sametti on tehnyt muodonmuutoksen, se meni paljon eteenpäin Kuninkuusraveissa. Se on tullut rauhallisemmaksi, aikuistunut ja vauhtia on tullut myös lisää. Se ei ole koskaan lähtenyt näin kovaa kuin tänään, ja pystyin pitämään keulat. Avasin korvat maalisuoralla, ja voitto tuli varmasti. Ajamme vielä muutaman startin tänä vuonna, Perttunen sanoi.

Vermon Suurkimpan Bolt Kronos jatkoi loistoesityksiä. Hannu Torvisen ajama ja Nina Pettersson-Perklénin valmentama 5-vuotias ori kiri maalisuoralla väkevästi ykköseksi ja voitti ajalla 12,6a/1620m. Delightful Moment oli keulasta kakkonen.

- Bolt Kronos oli tosi hyvä tänään. Se oli latautunut ja paineissaan jo ennen lähtöä. Startti sujui ihan ok, ja pääsimme nousemaan toiselle radalle. Kirissä annoin sen mennä nätisti eteenpäin, ja voitto tuli varmasti. Bolt Kronos vielä varmaan parantaa tästä, Hannu Torvinen kertoi.

Tuplaa voittosumma -lähtöjä ajettiin Toto65-pelissä kaksi, voittajat palkittiin 5000 eurolla. Kimmo Taipaleen valmentama Samin Kantama kiri kolmannesta ulkoa ensimmäisen lähdön parhaaksi. Ari Moilanen ajoi voittotuloksen 29,4a/2120m. Esa Holopaisen ajama Mergel viiletti keulasta ylivoimaiseen voittoon toisessa Tuplaa voittosumma -lähdössä. Jonna Suhosen tamma voitti tuloksella 30,8a/2120m.