Ajankohtaista

Kuningatar Suven Sametti ja 11 haastajaa ensi keskiviikkona

pe 22. lokakuuta 2021 14.05.00

Tulevana keskiviikkona suomenhevoset ovat pääosissa. TherMidas VET Tammatähdessä 12 eliittitammaa kamppailee voitosta mailin matkalla. Ensimmäiseen kylmäveristen Jaettavaan sarjaan ilmoitettiin hevosia ilahduttavan runsaasti, yhteensä neljän lähdön verran.

Seinäjoen Kuninkuusraveissa Suven Sametti (kuva) seppelöitiin kuningattareksi. Ciiran Tähti sijoittui kokonaiskisassa kakkoseksi. Keskiviikon Tammatähdessä Ciiran Tähti pääsee matkaan kolmospaikalta. Suven Sametilla on eturivin uloin lähtörata. Hetviina, Vennelmon Varma, Taksvenla ja Sokru olivat myös mukana Seinäjoella.

Pitska on tekemässä kovaa nousua kohti tammahuippua. Se on mielenkiintoinen uusi haastaja kokeneille tammoille. Aurotar on loistopaikalta yllätysvalmis.

Jaettavan sarjan lähdöistä kolme ajetaan Toto65-pelissä, jossa on yhteensä neljä tasokasta kylmäveristen lähtöä. Lämminveristen puolelta kohdelähtöinä ovat Karanor Teräsmiesliiga sekä enintään 150 000 euroa voittaneiden ryhmä, jossa on monta viime viikkojen voittajaa viivalla: Bag’s Simoni. Sahara Sandstorm, Piece Of Glory, Arctic Lover ja Always Ready.

Kisat alkavat ULHO:n PoniExpress -lähdöllä klo 17.40, ensimmäinen hevoslähtö esittäytyy klo 18. Pääsyliput saa edullisemmin ennakkoon Vermon Shopista tai Appista sekä osoitteesta vermo.fi/liput.