Ajankohtaista

Kuningatarkisaajat ja Junnustartti-valmentaja 3vihjaajina

ke 15. syyskuuta 2021 10.38.00

Suven Sametti valloitti kuningattaren tittelin Seinäjoella. Liisan Tulilintu voitti Seinäjoella kaksi osamatkaa. Huipputammat ottavat yhteen Toto65-pelin päätöskohteessa ja niin myös taustajoukot Pekka Kairtamo ja Jukka Vepsäläinen 3vihjaajina. Junnustartin finaalissa juoksevan Trailblazerin Juuso Holttinen on kolmas 3vihjaaja.

Jukka Vepsäläinen on yhdessä puolisonsa Susanna Raevaaran kanssa hevoskasvatukseen panostava kaksikko, niin suomenhevosilla kuin lämminverisillä. Liisan Tulilintu on kasvatustyön helmi. Tamma kilpailee Raevaaran ja pariskunnan pojan Arno Vepsäläisen nimissä.

Pekka Kairtamo ja puoliso Nea Vikström ovat myös innokkaita kasvattajia. Team 4 Tenoria on Suven Sametin kasvattaja. Pekka Kairtamo toimii sen porukan vetäjänä. Perttuset & Nea ja Pekka ovat Seinäjoella ravikuningattareksi kruunatun Suven Sametin omistajat.

Tammatähden lisäksi keskiviikkoiltaa tähdittää Junnustartti-finaali, jossa 2-vuotiaat tulevaisuuden lupaukset mittelevät 5 000 euron ykkösestä. Juuso Holttisen Trailblazer on aloittanut uransa kahdella kakkossijalla. Trailblazer on Holttinen perheen kasvattama ja omistama Maharajahin poika.

Keskiviikon Toto65-pelissä on takuupotti. Ainoalle täysosumalle on luvassa 150 000 euroa.