Ajankohtaista

Kuuma Keskiviikko aloittaa loistavan lokakuun - 3vihjaa julkaistu

ke 2. lokakuuta 2019 09.55.00

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko takaa erityismielenkiinnon toton pelaajille, joilla on näissä raveissa myös mahdollisuus osallistua totopelien SM-karsintoihin.

Toto64-pelissä on tällä kertaa jaossa 46 644,06 euroa jackpot-rahaa, jolloin päävoitto voi olla jopa 150 000 euroa. Lähtöihin ilmoittautui runsaasti hevosia, joten tarjolla on mielenkiintoiset kohteet pelaajille ja tasokasta seurattavaa muutenkin. Totopelien SM-kiertue rantautuu sopivasti tänä keskiviikkona Vermoon.

Molempien rotujen Tammatähdet ovat illan nimilähtöjä. Kylmäveristen puolella viime kerran Tammatähden voittaja Hetviina saa vastaansa mm. ravikuningatar Vieskerin Virvan ja Sävel-Taian, joka vierailee tällä kaudella ensimmäistä kertaa Vermossa.

Lämminveristen kisassa riittää tasoa ja erityisen kiinnostavia ovat 5-vuotiaat Callela Lisbeth, Club Nord Elit ja Lily’s Star, jotka ovat valtaamassa tilaa tammahuipulta. Vuotta vanhemmat Stoneisle Ocean ja BWT Burnin Alive ovat myös jo vakiinnuttaneet paikkansa avoimissa tammalähdöissä. Joku viisivuotiaista saatetaan nähdä myös Vermon EM-lähdössä lauantaina 12.10. Kotimaan joukkue viisivuotiaiden EM-lähtöön vahvistuu maanantaina 7.10.

Tänään vauhdissa ovat myös 2-vuotiaat Junnustartti-karsinnassa ja laatuvarsoja onkin mukana, sillä Turussa Kasvattajakruunut voittaneet April Combo ja Wild Sunrise kohtaavat. Ilta päättyy nelivuotiaiden Derby-sarjaan, joka on rajattu enintään 30 000 euroa tienanneille.

Vermon lokakuu on lievästi sanottuna vauhdikas. Pääradalla valmistaudutaan historian ensimmäisiin EM-raveihin, jotka tuovat kansainväliset huippuravit Suomeen 11.-12.10. Yhteensä lokakuun aikana Vermossa ravataan kahdeksat totoravit ja kahdet harjoitusravit. Tuttujen keskiviikkoravien lisäksi maanantaina 28.10. järjestetään Magic Monday yhdessä Rovaniemen kanssa.

Illan 3vihjaa-rivit: