Ajankohtaista

Kuuma Keskiviikko aloittaa uuden kauden

su 1. tammikuuta 2023 13.00.00

Vuonna 2023 kuukauden ensimmäinen Vermon keskiviikko on Kuuma Keskiviikko. Se tietää korotettuja palkintoja, joilla saadaan tasokkaita lähtöjä Toto65-kohteiksi.

Uuden vuoden ensimmäisen keskiviikon ensimmäinen Toto65-kohde on lämminveristen enintään 150 000 euroa voittaneiden ryhmä. Paras palkitaan komeasti 5000 eurolla. Com Milton ja Quite A Lover ovat 2022 loppukaudesta kilpailleet kovissa lähdöissä hyvällä menestyksellä. Matias Salon ja Anne Kankaan hevoset ovat suosikkeja.

Jouni Miettisen tallista tulee kolme hevosta kakkoskohteeseen. Porista saapuvat Steffe, Landen Vinkka ja R.R. Jylhä saavat vastaansa Teemu Okkolinin Dzingelin, joka voitti torstaina Lahdessa.

Kolmoskohde on Haastajadivisioonakarsinta, josta haetaan paikkoja Tampereen 25.2. divisioonafinaaliin. Kiikku’s Trooper tulee reilun kuukauden tauolta, ja tulosrivi on komea. Amour Amiko, Mr Stahl ja Morris Match ovat tiukimmat haastajat.

Juho Ihamuotilan valmentama Reload Pellini on kilpaillut kuusi kertaa ja voittanut jokaisen startin. Santtu Raitalan ajama ruuna on 65-nelosen suuri suosikki.

Tammat kisaavat vitoskohteessa. Gal Gadot Racing ja EL Indeed ottivat tiukasti yhteen viime keskiviikkona Vermossa. Lahdessa torstaina voittanut BWT Devil on uusi haastaja suosikkikaksikolle.

Toto65-kierros päättyy 2620 metrin volttilähtöön. Leemark’s Icy, Strong Caviar ja Caviar Creation ovat hienossa vireessä ja suurimmat suosikit.

Kuumana Keskiviikkona on luvassa korotettujen palkintojen lisäksi etuja hevosenhoitajille sisäänkirjoituksessa ilmoittautuessa. Samalla Vermon katsomotavintola Ravillassa starttaa omistajien lounge, ravipäivän hevosten omistajien oma tila, jossa on juonnettua ohjelmaa ja pikkupurtavaa tarjolla ennen raveja klo 17-18. Veikkaus tarjoaa etuja myös omille asiakkailleen. Kuumaan Keskiviikkoon kannattaa siis ehdottomasti tulla paikan päälle!

Ravien käsiohjelma on valmistunut jo edellisellä viikolla, näköispainokseen pääsee tästä.