Ajankohtaista

Kuuma Keskiviikko aloittaa Vermon marraskuun - vihjeitä ja olosuhdetietoja täältä

ke 4. marraskuuta 2020 09.39.00

Marraskuun alku tietää Kuumaa Keskiviikkoa, jolloin pelillinen mielenkiinto on huipussaan 65 000 euron Toto65-jackpotin myötä. Marraskuun aikana jackpotit jatkuvat Vermon keskiviikkoraveissa aina, kun samaan aikaan ei ole Ruotsissa jackpot-kierroksia.

Tämän illan raveissa nimilähtöjä ovat Don Williamsin tähdittämä Voimaliiga sekä kaksi Finn-Tack Cupin karsintaa. Molemmista karsintalähdöistä kuusi parasta etenee lauantaina 14.11. ajettavaan finaaliin. Finaalin lähtöradat valitaan siten, että ensin radan valitsevat karsintavoittajat, sitten toiseksi sijoittuneet, kolmanneksi sijoittuneet jne. Valintajärjestys karsintojen kokonaisaikojen mukaan niin, että nopein valitsee ensin. Mikäli kokonaisaika on sama, valintajärjestyksen ratkaisee arpa. Mikäli joku finaaliin pääsevistä ei osallistu, otetaan finaaliin ko. karsinnassa seuraavaksi sijoittunut. Finaalin voittajalle palkintona Finn-Tackin kärryt.

Finn-Tackin Vermon-myymälässä työskentelevä Riikka Eskonniemi hakee valmennettavansa Fuscus H.L.:n kanssa voittoa työnantajan nimikkolähdössä. Riikka oli vieraana Suuressa Suomalaisessa Podcastissa ja on myös yksi viikon 3vihjaajista. Vihjerivinsä ovat laatineet myös amatööriohjastajien lähdöistä tuttu Marko Majaniemi, joka on Vuaran Suvettaren osaomistaja sekä Roni Saari, jonka omistama Fandango Brick hakee jo kolmatta peräkkäistä Vermon-voittoa.

Vermon nettisivujen vihjeet löytyvät tästä linkistä. Ennakkostudio T65-kierrokselle löytyy puolestaan Veikkauksen sivuilta.

3vihjaa:

Ratamestarin videohaastattelu: