Ajankohtaista

Kuuma Keskiviikko käsillä - lue vihjeet ja olosuhderaportti!

ke 5. helmikuuta 2020 13.01.00

Kuukauden ensimmäinen viikko Vermossa tietää tuttuun tapaan Kuumaa Keskiviikkoa ja tällä kertaa Toto64-pelissä on jackpot-rahaa peräti 165 813,30 euroa. Näin ollen potti voi nousta jopa 380 000 euroon. Toto64-kohteet ovat Vermon lähdöt 4-9 ja peliaika päättyy klo 19.15. Tänään päästellään hyväkuntoisella talviradalla, mistä ratamestari Juha Keskimaunu kertoo oheisessa videohaastattelussa tarkemmin.

Kuuman Keskiviikon 3vihjaajina toimivat Rovaniemen raviradan toimitusjohtaja Anna Paavola, joka on lähtönsä suosikki Promptuksen osaomistaja, sekä pesäpallon Suomen mestari Juha Puhtimäki ja valmentaja Joni-Petteri Irri. Puhtimäen oma valmennettava Johnny Flame saapuu Vermo Areenalle ja saa tämäniltaisessa lähdössä kyytiinsä Olli Koivusen. Joni-Petteri Irrillä on puolestaan useita ajettavia, joista hän luottaa oman treenattavansa Mr Chancen vihjerivin varmaksi.

Veikkauksen sivuilta löytyy ansiokkaat hevonen hevoselta -vihjeet, jotka on laatinut Toni Niemistö. Ennakkostudion voi puolestaan katsoa tästä linkistä. Vermon omien nettisivujen vihjeet löytyvät täältä.

Ratamestarin videohaastattelu:

3vihjaa: