Ajankohtaista

Kuuma Keskiviikko on nimensä veroinen: Ikäluokkatähdet Corazon Combo ja Shackhills Twister aloittavat kauden

to 30. maaliskuuta 2023 16.01.00

Kriterium-voittaja Corazon Combo aloittaa 4-vuotiskautensa Derbyn Kevätsuosikissa. Derby-kolmonen Shackhills Twister nähdään Viisivuotispokaalissa.

Pekka Korven Corazon Combo kilpaili 3-vuotiaana 13 kertaa ja voitti 10 lähtöä. Yksi mieleenpainuvimmista ykkösistä tuli viime vuoden huhtikuussa, kun Corazon Combo jätti Tetrick Wanian taakseen. Star-Racingin ja Vipunen Varainhallinnan omistama ja kasvattama ori teki myös kaksi kilpailumatkaa Ruotsiin. Se otti kakkos- ja kolmossijat E3-finaaleissa.

Derbyn Kevätsuosikissa Corazon Combolla on neljä haastajaa. Dorea Frido, Cupido Combo, Blackbeard ja Massimo Hoist kuuluvat ikäluokan parhaimmistoon.

Jari ja Jarmo Kinnusen kasvattama ja omistama Shackhills Twister juoksi 3-vuotiaana 10 voittoa. Kriteriumissa tuli kakkossija Planbeen jälkeen. 4-vuotiskausi oli myös loistava, tuloksena 8 voittoa. Dusktodawnboogie ja Velvet Gold olivat edellä Suuressa Suomalaisessa Derbyssä.

ShackhillsTwisterillä on myös neljä vastustajaa keskiviikkona. BWT Gazeau oli Derbyssä neljäs ja Magic Madonna viides. Bee Combo on lähdön kolmanneksi ansioitunein euroilla mitattuna. Mr Stahl tekee kovaa nousua, eikä ole jäänyt tällä kaudella pois kahden parhaan joukosta. Viisivuotispokaalin paras palkitaan 8000 eurolla.

Tutustu ravien käsiohjelmaan tästä linkistä.

Corazon Combo juoksi viime heinäkuussa ajetussa Kolmivuotispokaalissa täyden matkan SE-tuloksen 12,8a/2120 m (kuva: Pekka Salonen).