Ajankohtaista

Laakkosten täydellinen ilta huipentui Glenn Kosmos Memorialin voittoon

ke 28. lokakuuta 2020 21.49.00

Lokakuun viimeiset keskiviikkoravit hemmottelivat katsojia huippuraviurheilulla. Illan kohokohta oli vuodesta 1980 saakka ajettu Glenn Kosmos Memorial, joka siirrettiin tälle illalle kevään koronaperuutuksen takia. Lähtö oli täynnä hienoja nelivuotiaita, mutta selkeästi paras oli Kari Rosimon ajama ja Hannu Laakkosen valmentama Derby-kakkonen Always Ready. Se purjehti 10 000 euron arvoiseen voittoon ylivoimaisella tyylillä ja vuodenaikaan nähden kovalla tuloksella 12,9/2120a.

Laakkosen veljesten ja Rosimon iltapuhde oli sataprosenttinen, sillä jo kahta lähtöä aiemmin Knows Best kiri hankalasta lähtöpaikasta huolimatta lähtönsä ykköseksi. Always Readya vuotta vanhempi Knows Best oli myös ikäluokkansa Suuressa Suomalaisessa Derbyssä toinen.

Miten valmentaja aikoo juhlia tuplavoittoa? Miltä näyttävät voittokaksikon tulevaisuuden suunnitelmat? Näistä ja paljon muusta kuultiin voittajahaastatteluissa, jotka löytyvät oheisen videoklipin lopusta. Vermon YouTube-kanavalta löytyvät tuttuun tapaan videotallenteet ravien kaikista lähdöistä ja voittajahaastatteluista.