Ajankohtaista

Lappi ja stadi yhteistyössä ensi maanantaina ja joulukuussa

pe 25. lokakuuta 2019 14.20.00

Vermon seuraavat ravit järjestetään maanantaina 28.10. jolloin luvassa on yhteiset Magic Monday -ravit Rovaniemen Mäntyvaaran kanssa. Molemmilla radoilla ajetaan kuusi lähtöä niin, että ensimmäinen lähtö Rovaniemellä starttaa klo 18.15 ja Vermossa klo 18.27. Toto65-pelin kohteena on molemmilta radoilta kolme lähtöä ja Vermon viimeinen lähtö päättää 65-kierroksen klo 20.35.

Joulukuussa tehdään jälleen yhteistyötä, kun Rovaniemi järjestää kansainvälisen Arctic Horse Race -tapahtuman. Osana sitä ajetaan kuskiottelu, johon osallistuu Yhdysvalloista tähtivieraana Tim Tetrick. Hän saapuu Suomeen jo kisan alusviikolla ja on käytettävissä ohjastustehtäviin Vermon raveissa keskiviikkona 11.12. Rovaniemen tapahtuma on luvassa saman viikon lauantaina 14.12.

Alapekkalalla kova kvartetti

Ensi maanantain Magic Mondayn 65-kierroksen vihjerivit on julkaistu. 3vihjaajina toimivat Kari Alapekkala, Tappi Hoikka ja Anssi Liitos. Rovaniemellä ajettava viides 65-kohde voi olla Alapekkalan tallin juhlaa, sillä hänellä on lähdössä mukana peräti neljä omaa valmennettavaa. Koska 3vihjaa-riviin voi laittaa enintään kolme hevosta, yksi treenattava jäi kupongin ulkopuolelle.

Vermon kohteissa hevosenomistaja Anssi Liitoksella on jännitettävää kahteen otteeseen, kun hänen kimppahevosensa Rambo Rivner ja Olle Roc starttaavat. Molempia valmentaa Matias Salo. Kolmannen vihjerivin laati tällä kertaa Tappi Hoikka, joka tuntee hevoset ympäri Suomen ja on myös Arctic Horse Racen ajajaottelun promoottori.