Ajankohtaista

Lauantaina TalviCup-finaalit - olosuhdetiedot raveihin

pe 29. tammikuuta 2021 15.55.00

Lauantaina 30.1. ravataan hiekka-/lumipintaisella talviradalla, jossa on ohut jääpolanne alla. Pitkät hokit vakiovaruste. Pakkaslumisadetta luvattu. Katso ratamestarin videohaastattelu ja 3vihjaa rivit alla:

Stonecapes Queila, Astrum ja Välähdys 3vihjaajien ykköstärpit

Lauantain Toto75-pelissä on 75 000 euron Jackpot. 3vihjaajat ovat ahkeroineet rivinsä. Avauskohteen Stonecapes Queila, kolmoskohteen Astrum ja neloskohteen Välähdys ovat kaikilla vihjaajilla ykköstipseinä.

Ilmari Halinen on ollut monessa mukana raviurheilussa, niin työn kuin harrastuksen puitteissa. Hänellä on takanaan 50 vuotta hevosenomistajana. Vermon lauantairaveissa hänen osaomistamiaan hevosia kilpailee kolme. Imaginable ja Quick Vald starttaavat jo ennen 75-peliä. Another Trial juoksee kolmoskohteessa.

Heikki Mikkonen saapuu Vermoon kahden kovan suomenhevosen kanssa. Kakkoskohteen Tinderi ja Kavioliigassa juokseva Kartier kuuluvat lähtöjensä suosikkeihin.

Nina Pettersson-Perklén on menestyvä Vermon valmentaja. Hänen tallistaan kilpailee peräti yhdeksän hevosta lauantaina. Imaginable, Van Kronos, Diori, Another Trial, Arctic Pastor, Amour Mirage, K.S.Cascade, Casimir Tof ja Pastorn ovat startissa. Pettersson-Perklénin valmennustalla on 51 hevosta.

Lauantain ensimmäinen lähtö starttaa klo 13.07. Toto75-kierros käynnistyy lähdöstä kuusi, se singahtaa matkaan klo 15.00. 3vihjaajien pelit löytyvät Veikkauksen valmispeleistä numeroilla 25, 26 ja 27.