Ajankohtaista

Let’s Take A Selfie voitti Tammatähden ja Way To Go Kivikylä Voimaliigan

ke 9. helmikuuta 2022 21.37.00

Cathy Johanssonin valmentama Let’s Take A Selfie ja Kristian Lellan tallin Way To Go voittivat keskiviikon nimilähdöt.

 

Tammatähti aloitti Toto65-jackpotkierroksen. Jarmo Saarela piti Let’s Take A Selfiellä sisäradalta johtopaikan. Keulaan mieli myös Club Nord Elit ja vajaan kierroksen juoksun jälkeen BWT Divine, mutta Saarela piti kiinni keulapaikasta. Cathy Johanssonin valmentama Let’s Take A Selfie paineli varmasti voittoon ajalla 14,4a/2120m. Club Nord Elit oli selvästi kakkonen ja Selene Lune kiri kolmanneksi.

 

"Moni kävi kyselemässä keulapaikkaa, Olli vielä viimeisenä. Toki vähän huolestutti, kun jouduttiin ajaa ensimmäinen kierros kovaa. Mutta tamma oli sopivasti ohjilla, ja lopussa yritin vain ajaa karkuun, ja se onnistui", Saarela kertoi.

 

Antti Teivainen ei jättänyt mitään sattuman varaan illan päättäneessä Kivikylä Voimaliigassa. Hän ajoi Way To Gon keulaan jo ensimmäisessä kaarteessa. Kärkivaljakko sai vetää rauhallista vauhtia. Kyytiä tuli lisää vasta viimeisellä takasuoralla, kun Henna Halme kannusti Volocity de Vien johtavan rinnalle. Se oli jo saamassa otteen, kun tuli laukka. Sen jälkeen Way To Go viiletti ylivoimaiseen voittoon ajalla 19,5/3140m. Tengil Face piti kakkoseksi ennen pisimmältä takamatkalta startanneita Jason’s Camdenia ja Thai Profitia.

 

"Jonossa mentiin. Kun kukaan ei tullut prässäämään, sain ajaa rauhassa. Way To Go on saanut kovia juoksuja, ja on välillä hyvä, että se pääsee helpommalla. Takasuoralla mentiin kovaa, kun Volocity tuli rinnalle", Teivainen sanoi.

 

Olli Koivusen ajama Zest Boy kiri väkevimmin kakkoskohteessa ja paineli varmaan voittoon. Koivusen mukaan täydellinen juoksu oli voiton avain. Olli Koivusen tahdissa jatkettiin myös kolmoskohteessa. Kaisa Toivosen valmentama Lapland Royal kiri vahvimmin ja kukisti niukasti Tippy Grainin.

 

Suosikki Cameron Wake paineli kärkeen neloskohteessa. Timo Lindgren odotteli BWT Gabrielilla porukan perällä. Lindgrenin ruuna kivi vahvimmin ja ehti ykköseksi. Cameron Wake oli hyvä kakkonen. Kromauksen voima oli puolestaan valttia kylmäveristen maililla. Juha Jalosen voimaruuna jyräsi ykköseksi ajalla 25,9a/1620m.

 

Toto65-kierros päättyi Bosse Nicen näytökseen. Santtu Raitala ajoi Leena Sinnemaan ruunan johtopaikalle. Bosse Nice irtosi lopussa vakuuttavasti ykköseksi ajalla 16,6a/2120m.

 

Ennen 65-kohteita riitti mielenkiintoa, kun aloittelevat 3-vuotiaat lämminveriset kisasivat 2 000 euron ykkösestä. Santtu Raitala tarjosi Tero Pohjolaisen valmentamalle Sands Gangsterille tarkan juoksun, ensin sisäradalla ja sitten toisessa parissa ulkona. Christer Sandholmin kasvattama ja omistama Winter Harborin ja Sands Pepperin poika pinkaisi maalisuoralla ykköseksi. MAS Gold Rush taisteli hyvin ja oli kakkonen.

 

"Tiedettiin, että Sands Gangster on kunnossa, se oli mennyt hiitillä senoloisesti. Santtu osasi viedä pelin loppuun hienosti", Christer Sandholm sanoi.