Ajankohtaista

Lipunmyynti keskiviikon urheilujuhlaan on avattu

ma 14. kesäkuuta 2021 15.01.00

Etelä-Suomen aluehallintovirasto vahvisti maanantaina päätöksensä kokoontumisrajoitusten lievennyksistä pääkaupunkiseudulla. Tämän myötä varmistui se, että tulevan keskiviikon kuuma jalkapallo- ja ravitapahtuma toteutuu suunnitellusti.

Vermo Areenan terassikatsomo aukeaa keskiviikkona 16.6. klo 15. EM-jalkapallo-ottelu Suomi-Venäjä alkaa klo 16 ja on seurattavissa aivan terassin kupeessa olevalta 60 neliömetrin kokoiselta jättiscreeniltä. Puoliajalla kaviouralla nähdään ravien koelähtö. Ensimmäinen varsinainen ravilähtö starttaa sopivasti pelin päätyttyä klo 18.07.

Tapahtumaan on klo 17 saakka ilmainen sisäänpääsy. Klo 17 jälkeen lippu maksaa ennakkoon Vermo Shopista tai Vermo Areenan mobiilisovelluksesta ostettuna 8 euroa tai portilta 10 euroa (alennusryhmät 4 ja 5 euroa). Kausikortit, alennuskortit ja vapaaliput ovat voimassa. Team Vermon jäsenet pääsevät sisään ostokuittia näyttämällä.

Lipunmyynti on auennut Vermo Shopissa, jonne pääset klikkaamalla sivun oikeassa laidassa olevaa "Vermo Shop" -painiketta. Lisätietoa tapahtumasta löytyy tästä linkistä.