Ajankohtaista

Magical Princess saa uuden haastajan keskiviikkona

ma 23. toukokuuta 2022 08.45.00

Viisivuotislähtö tähdittää tulevan keskiviikon Toto65-kierrosta. Ikäluokan kuningatar Magical Princess hakee neljättä peräkkäistä voittoa.

Pekka Korven tallin Magical Princess pääsee matkaan mainiolta nelospaikalta. Arvid Åvallin Tammaderbyn voiton jälkeen tamma hurmasi viimeksi Kuopion Venice-ajossa.

Lähtö on hienotasoinen. Yolo Savoy, Mask Off, Book Seven, It’s Raining Men ja Piece Of Hero kuluvat ikäluokan kärkihevosiin. Manny Muscle on uusi ja tiukka haastaja. Se aloitti hyvällä kolmossijalla viimeksi lähes vuoden tauon jälkeen.

Toto65-kierros alkaa tulisella mailin ryhmällä. Voitokkaasti tänä vuonna kilpaillut No Limit Royalty joutuu lähtemään voittojahtiin kymppipaikalta.

Salamakypärät-kilpailusarjan toinen osalähtö juostaan neloskohteena. Minecraft/Jere Hurme ja Marlon Dee/Aada Salo saivat oivalliset lähtöpaikat. Zumuman/Patri Filatoff joutuu ponnistelemaan voittotaistoon radalta 12.

Karanor Teräsmiesliigan stayermatka päättää Toto65-kierroksen. Callela Exlover on vahvassa vedossa ja pyrkii perusmatkalta karkuun. Xet Diablo aloitti Suomessa voitolla, ja pitkän matkan menestystä löytyy myös Ruotsista. Se, Kiikku’s Trooper ja Gyro Gearloose ovat 20 metrin takamatkan kovimmat.

Veikkauksen toimittamat videovihjeet keskiviikon Toto65-kierrokselle voi katsoa tästä linkistä.