Ajankohtaista

Mailin ryhmä aloittaa keskiviikon Toto65-kierroksen - Bolt Kronos huipentaa

pe 30. syyskuuta 2022 15.07.00

Yhdeksän hevosen tulinen mailin ryhmäajo on Toto65-pelin aloituskohde keskiviikkona. Muut kohdelähdöt ovat 12 hevosen ryhmälähtöjä.

Kotiradan Marschall Match on avauskohteessa ykkösradalla. Siitä vuoden avausvoitto on ihan mahdollinen. Kyösti Lindgrenin Kitzune G.G. tulee Kajaanista Vermoon. Tamma on mennyt hienosti. Antti Teivainen voitti Kitzunella Jyväskylässä ja on jälleen ohjaksissa. Frankenstein Am on varmassa kunnossa ja vaarallinen myös takarivistä.

Mailin ryhmällä jatketaan kakkoskohteessa. Peak Lightning taisteli keskiviikkona voitosta, mutta meni peitsille. Nyt on taas hyvä lähtöpaikka. Tiina Koskisen Meadow de Lux on voitokkaassa vireessä. Vikens Ultra on loistokunnossa ja takarivistäkin yksi voitontavoittelija.

Tuplaa voittosumma -sarja keräsi jälleen hienon joukon tavoittelemaan 4000 euron ykköstä. Arctic Crown sai takarivin lähtöpaikan. Tehtävä on tiukka, hienosti menestyneitä valjakoita on vastassa.

Kylmäveristen 66 000 euron ryhmä ajetaan 2620 metrin matkalla. Ukkoherra, Elan, Kinderi, Varoitus ja Säfööri ovat voittaneet viimeisimmän starttinsa, joten tasoa riittää.

Tammat kisaavat 65-pelin vitoskohteessa. Tasainen 12 hevosen joukko tavoittelee 3000 euron ykköstä. Super Topaz on ollut lähellä voittoa viime starteissa. Viime keskiviikkona se sijoittui kolmanneksi Ken’s Carloksen ja Strong Caviarin takana.

Team Vermon Bolt Kronos juoksee illan päätöslähdössä. Hannu Torvisen ajama 5-vuotias ori sai takarivin lähtöpaikan, mutta nousee sieltäkin voittotaistoon. Jatkuvasti kärkitaistelussa ollut O.P.Roc pääsee matkaan ykkösradalta.

Bolt Kronos yrittää paluuta voittokantaan illan yhdeksännessä lähdössä (kuva: Pekka Salonen).