Ajankohtaista

Majestic Man Finlandia-Ajoon

pe 22. huhtikuuta 2022 11.15.00

Jonna Irrin tallin tähtihevonen Majestic Man on yhdeksäs kutsuttu hevonen vapunpäivän suurlähtöön Finlandia-Ajoon. Suomessa syntynyt Majestic Man on kolmas kutsuttu suomalaishevonen Deangelon ja Next Directionin ohella Finlandia-Ajossa.

Majestic Man on juossut tällä kaudella Ruotsin puolella kahdesti. Ensin Solvallassa se oli kolmas vain Elitloppet-hevosille Milliondollarrhymelle ja Missle Hillille häviten. Viimeksi Gävlessä se meni ennätyksensä 11,1 ja oli hankalasti menneen juoksun jälkeen rehti neljäs.

”Molemmat tauon jälkeiset startit se on ottanut hyvin ja tuntuu parantavan vain”, torstai-iltana Finlandia-kutsuun myöntävästi vastannut Jonna Irri kertoo. ”Veikkaan, että Vermossa nähdään ihan parasta Taistoa.”

Majestic Man tunnetaan myös orpovarsa Taistona, jonka elämää on seurattu julkisuudessa tiiviisti haastavista ensihetkistä saakka. Siitä on tullut omistaja-kasvattaja-valmentaja Jonna Irrille ja hänen puolisolleen Taneli Säteelle tärkeä hevonen ja tallin lippulaiva.

”Finlandia-Ajossa käy taas toteen yksi unelma tämän hevosen kanssa. Sen kanssa on tehty kaikki itse alusta saakka ja on huikea fiilis päästä tällaiseen lähtöön mukaan. Taiston faniporukkaa tulee myös varmasti paikalle”, Irri myhäilee.

Finlandia-Ajon viimeinen kutsu julkistetaan sunnuntaina 24.4. Rata-arvonta puolestaan näytetään suorana lähetyksenä TotoTV:ssä ja Vermo Areenan Facebook-kanavalla maanantaina 25.4. klo 12 alkaen.

Kutsutut hevoset Finlandia-Ajoon:

Bepi Bi
Brambling
Cokstile
Deangelo
Gareth Boko
Majestic Man
Next Direction
Stoletheshow
Tycoon Conway Hall