Ajankohtaista

Manny Musclen tahdissa aloitettiin keskiviikon Toto65-kierros

ke 2. marraskuuta 2022 22.28.00

Juho Ihamuotilan valmentama Manny Muscle palasi hienossa vireessä tauolta. Hannu ja Mikko Laakkosen 5-vuotias Muscle Hillin poika ravasi ykköseksi ajalla 14,5a/2120m.

Santtu Raitala täräytti Manny Musclen lähtökiihdytyksessä keulaan ohi Deangelon. Raitala sai ajella rauhallista 16,6-vauhtia kierroksen. Manny Muscle hallitsi ja viiletti helposti ykköseksi Toto65-pelin avauksessa. Hierro Boko kiri vahvasti kakkoseksi, ja Deangelo oli kolmas.

-Manny Muscle on hirmu hienoluonteinen hevonen ja tekee sen, mitä ihminen pyytää. Se on kapasiteetiltaan tosi hyvä. Yksi ratahiitti ajettiin ennen tätä starttia, ja hevonen on yleensä ollut hyvä heti tauolta. Jos Manny Muscle saa olla terveenä, niin on mielenkiintoista nähdä, mihin se riittää, Juho Ihamuotila kertoi.

Hannu Korpi ajoi Malala Bokon keulaan avauspuolikkaan täyttyessä kakkoskohteessa. Malala Boko veti maltillista vauhtia, hallitsi ja voitti varmasti ajalla 16,7a/2620m. Breakwater juoksi johtavan takana ja pinkoi kakkoseksi.

Kolmoskohde oli kylmäveristen 2620 metrin volttilähtö.  Suvelan Rinssi ravasi johtopaikalla. Rallin Muisto juoksi sen rinnalla. Suvelan Rinssi laukkasi maalisuoralla, ja Ari Moilasen ajama Rallin Muisto puristi vahvasti ykköseksi ajalla 26,6/2620m. Juha Tammi on voittajan valmentaja. Haukeli Expressen kiri takaa kakkoseksi.

Jukka Mattila sai iloita voitosta 65-nelosessa. Hän karautti Tuurin Tulen juoksuradalta keulaan. Tuurin Tuli vastasi sitkeästi ohitusta yrittäville ja voitti ajalla 28,4/2120m. Siirin Farssi lähti kiriin toisesta parista ulkoa. Se tuli lähelle voittajaa ja oli kakkonen maalissa.

-Sain rauhoittaa tänään vauhtia ensimmäisellä kierroksella, ja Tuurin Tuli jaksoi hyvin maaliin saakka. Nyt on mukava katsella uusia sarjoja, Mattila totesi.

Sipi Erkkilän hieno 4-vuotias Deep Blue Font oli paras vitoskohteena ajetussa hyvätasoisessa 2620 metrin ryhmässä. Pekka Korpi ajoi Full Picturen johtopaikalle. Santtu Raitala löysi Deep Blue Fontille juoksupaikan johtohevosen takaa. Maalisuoralla Deep Blue Font kiitti vetotöistä ja pinkoi ykköseksi ajalla 14,2a. Full Picture tarjosi hyvän vastuksen ja oli kakkonen. Quite A Boy eteni sisärataa pitkin kolmanneksi.

Päätöskohteessa BWT Falcon lähti ravilla takamatkalta, vaikka ohjastaja oli kovin epäileväinen ennen starttia. Henna Halme ei kauaa viihtynyt parijonossa, vaan ajoi eteenpäin ja keulaan jo toisella puolikkaalla. Veijo Heiskasen tallin BWT Falcon oli omaa luokkaansa ja paineli ykköseksi. Kari Rosimon ajama ja Teijo Aholan valmentama Quick No Trouble kiri kakkoseksi. Startti oli ensimmäinen Aholan tallista.

Hannu Korpi säteili tyytyväisyyttään Malala Bokon voiton jälkeen.