Ajankohtaista

Mascate Match on Ponikuninkuusravien suojelija – hyväntekeväisyyslahjoituksella koko perheen ilmaistapahtuma

ke 7. heinäkuuta 2021 11.00.00

Viime vuosien seuratuin suomalainen ravihevonen ja hyväntekeväisyysravuri Mascate Match jatkaa hyvän tekemistä myös kilpauran jälkeen. Lempinimellä Massi tunnetuksi tullut tamma on ensimmäistä kertaa Vermo Areenalla järjestettävien Ponikuninkuusravien suojelija ja ilmaistapahtuman mahdollistaja. Ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudulla järjestettävät Ponikuninkuusravit ravataan 24.-25. heinäkuuta.

Raviliiga HIFK:n joukkueen supertähti Mascate Match keräsi kilpauransa aikana huiman palkintopotin raviradoilta. Vuoden 2020 päätteeksi Raviliiga-projekti loppui, hevoset myytiin ja rahat jaettiin. Omistajaporukka lahjoitti kaikkiaan 448 970 euroa hyväntekeväisyyteen päälahjoituskohteena Sylva ry, joka on syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten tukijärjestö.

Kimppaan kuuluneilla oli lisäksi mahdollisuus antaa omasta osuudestaan muihinkin lahjoituskohteisiin, joista yksi oli Vermo Areenan Ponikuninkuusravit. Niille kertyi kaikkiaan 6275 euron lahjoituspotti.

”Massin hienon omistajajoukkueen lahjoitusten ansiosta pääsemme tarjoamaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna koko perheen ilmaistapahtuman”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä iloitsee.

”Lahjoitussummalla huomioidaan lisäksi Ponikuninkuusraveissa kilpailevia nuoria urheilijoita muun muassa elämyksellisen illanvieton muodossa. Luvassa on muutakin oheisohjelmaa ja tavoitteenamme on esitellä poniraveja ja raviurheilua laajemminkin paikalle saapuvalle yleisölle. Toivottavasti viikonlopun aikana saadaan useita uusia ponien ja ravien ystäviä.”

Ponikuninkuusravit ovat kaksipäiväinen tapahtuma. Sekä lauantaina 24.7. että sunnuntaina 25.7. kilpailut käynnistyvät klo 13. Oheisohjelmasta on luvassa lisätietoja lähiaikoina Ponikuninkuusravien ja Vermo Areenan sosiaalisen median kanavissa.

Mascate Matchin hyväntekeväisyyslahjoituksista voi lukea lisää tästä linkistä.

Ponikuninkuusravit Facebookissa

Ponikuninkuusravit Instagramissa