Ajankohtaista

Mask Off ja Artful Drop takaa-ajajina Derby-revanssissa

pe 3. joulukuuta 2021 11.27.00

Itsenäisyyspäivä-viikolla Vermossa ajetaan kahdet ravit, ensin keskiviikkona ja sitten lauantaina, jolloin on vuorossa Toto75-kisat. Derby-revanssi on keskiviikon ykkössarja.

Artful Drop ja Mask Off starttaavat revanssiin takamatkalta. Artful Drop sijoittui Derbykarsinnassa neljänneksi. Mask Off pinkoi omassa karsinnassaan kakkoseksi ja finaaliin, jossa tuli valitettava laukka.

Takaa-ajajien tehtävä ei keskiviikkona ole helppo. Paalulta matkaan lähtevä Morris Match ja 20 metrin takamatkalta lähtevät MAS Evelyn, Xanthus Wapid ja Ashley Face ovat syksyllä menestyneet hienosti. Syyskuun lopulla ajetussa Derby-sarjassa Ashley Face ja Xanthus Wapid ottivat tiukasti yhteen, Ashley Face vei silloin niukan voiton.

Karanor Teräsmiesliigassa on mukana monta voitokasta menijää. Kiikku’s Trooper, Raven ja Lapland Royal ovat viime starteissa viihtyneet voittajaesittelyissä. Vahva Shining Armor on kova haastaja. vaikka takamatka on pitkä.

Kovimmat lämminveriset kisaavat lyhyessä voltissa. Paalukarsinan ykköspaikalta kiihdyttävä Marlon Dee ja kumppanit yrittävät karkuun isorahaisilta takamatkalaisilta. Kotiradan Justice Ås on kilpaillut kovissa lähdöissä ja on nyt yksi suosikeista.

Kylmäveristen Isokenkä ravataan jo ennen Toto65-kohteita. Morison hakee paluuta voittokantaan. Pyörylän Paroni on pitkään tehnyt hyviä juoksuja ja ollut kärjen tuntumassa. Nyt voisi olla vuoden ensimmäisen ykkösen aika.

Keskiviikon ravilähdöt käynnistyvät ULHO:n PoniExpress -kilpailulla klo 17.35. Ensimmäinen hevoslähtö starttaa klo 18.07. Pääsyliput edullisemmin ennakkoon Vermon Shopista, Appista tai vermo.fi/liput >>. HUOM. Tarkista voimassa oleva koronapassivaatimus! Ainakin ravintola Ravillaan ja aitioihin saapuvilta vaaditaan koronapassi, joka tarkastetaan sisäänkäynnin yhteydessä.

Mask Off lähtee suosikkina matkaan Derby-revanssiin, joka ajetaan illan viidentenä lähtönä klo 19.30. Viimeksi ori voitti Vermo Areenalla lokakuussa (kuva: Pekka Salonen).