Ajankohtaista

Median akkreditoituminen poikkeusolojen raveihin

to 4. kesäkuuta 2020 13.24.00

Päivittäisen ravikilpailutoiminnan käynnistyessä 1.6. ravikilpailuihin saapuvalta medialta vaaditaan akkreditoituminen. Näin järjestävä ravirata voi valmistautua ennakkoon alueelle saapuvien ihmisten määrään ja tarvittaessa olla heihin yhteydessä.

Ravikilpailuihin saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse suoraan raviradalle. Ilmoittautuessa tulee kertoa media, jota toimija edustaa, sekä se, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella. Liikkuminen tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole mahdollista.

Kesäkuun alusta alkaen ravikilpailuissa on mahdollista tehdä haastatteluita turvaetäisyydet huomioiden. Haastatteluita voidaan tehdä myös puhelimitse ja kilpailijoiden yhteystietoja löytyy mm. Hippoksen Heppa-järjestelmästä. Ravirata ja Hippoksen viestintäosasto auttavat mielellään kilpailijoiden tavoittamisessa.

Valokuvaajien ja tv-kuvaajien saapuminen ravikilpailuihin on akkreditointikäytäntöä noudattaen mahdollista, ja kuvaaminen on sallittua tallialueella sekä maalisuoralla turvaetäisyydet huomioiden. Myös kuvaajien tulee huomioida, että tallialueen ja yleisöalueen välillä liikkuminen ei ole mahdollista.

Medialle ei ole Vermo Areenalla poikkeusolojen raveissa erillisiä työskentelytiloja.

Lisätiedot media-asioissa ja akkreditointi:

kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi, miika.lahdeniemi@vermo.fi