Ajankohtaista

Menestysvalmentaja Timo Nurmos vieraana Vermo Areenalla keskiviikkona 20.4.

ma 11. huhtikuuta 2022 16.00.00

Ruotsissa vuosikausia ravivalmentajien eliittiin kuulunut Timo Nurmos vierailee keskiviikkona 20.4. Suomessa. Vermo Areenan katsomoravintola Ravillassa pidetään klo 15.30 alkaen tilaisuus, jossa Nurmos kertoo kuulumisistaan, urastaan, huippuhevosistaan ja vastaa yleisön kysymyksiin. Tässä on loistava mahdollisuus kysyä ja oppia alansa huippuammattilaiselta!

Keskustelutilaisuus kestää reilut kaksi tuntia, minkä jälkeen jatketaan ravi-iltaa klo 18 alkaen. Ravien ohjelmassa on mm. Arvid Åvallin Tammaderbyn karsinnat. Illan yhteistyökumppaneita on Ruotsin pääravirata Solvalla, joka valmistautuu toukokuun lopun supertapahtumaan Elitloppetiin.

Samalla pääsylipulla (15 € ennakkoon ostettuna, 20 € ovelta) pääsee seuraamaan sekä iltapäivän keskustelutilaisuutta että illan raveja. Hintaan kuuluu myös kahvitarjoilu. Ravipäivän hevosten omistajille, Team Vermon osakkaille, Vermon kausikorttilaisille ja vapaalipulla sekä Hippoksen kausikortilla lipun hinta on 10 € ennakkoon, 15 € ovelta. Yleisön kesken järjestetään ravien aikana arvonta, jossa on palkintona mm. Elitloppet-tuotepalkintoja sekä pääsylippuja Elitloppetiin ja vappuviikonlopun Finlandia-Ajoon.

Kulku klo 15.30 alkavaan tilaisuuteen katsomorakennuksen takaa D-porras, 3. krs. Ovet klo 15. Liput edullisemmin ennakkoon Vermo Shopista tai vermo.fi/liput.

Timo Nurmoksen kanssa on keskustelemassa ravivalmentaja ja Vermon hallituksen jäsen Hannu-Pekka Korpi. Vapaamuotoisen tilaisuuden keskustelunaiheet valitaan yleisön toiveet edellä. Kannattaa siis käydä jättämässä kysymyksiä tai toiveita Vermo Areenan sosiaalisen median kanavissa oleviin päivityksiin. Etukäteen tulleiden aiheiden lisäksi myös paikan päällä on mahdollisuus yleisökysymyksiin.