Ajankohtaista

Miika Lähdeniemi Vermon kilpailupäälliköksi

ti 22. tammikuuta 2019 21.27.00

Vermon Ravirata Oy:n hallitus on valinnut Miika Lähdeniemen Vermon kilpailupäälliköksi. Lähdeniemellä on monipuolinen kokemus erilaisista tehtävistä raviurheilun parissa, ja hän on pitkään seurannut aktiivisesti kotimaista ja kansainvälistä raviurheilua.

Lähdeniemi on ollut syksystä 2016 saakka verkkomedia Ravinetin päätoimittaja ja yksi perustajista. Sitä ennen hän teki seitsemän vuotta freelancer-toimittajan töitä mm. Ilta-Sanomille, Hevosurheilulle ja Keskisuomalaiselle. Vuonna 2017 Lähdeniemi työskenteli Hevoset Kaivarissa -tapahtuman tiedottajana ja Vermo-kokemustakin löytyy, sillä kesällä 2017 hän oli Vermon Kuninkuusravien lehdistöpäällikkö vastaten viestinnän toteutuksesta ja median palveluista. Hän toimi myös Porin kuninkuusravien tiedottajana vuonna 2014. Ravien järjestämiskokemusta löytyy lisäksi vuosilta 2012-2014, kun hän oli Riihimäen raviseuran hallituksen jäsen.

Luottamustehtävänään Lähdeniemi on Ravitoimittajat ry:n puheenjohtaja, minkä lisäksi hän on vetänyt useita hevoskimppoja ja on kuuden hevosen osaomistaja. Ensimmäisessä, vuonna 2013 aloitetussa Raviliigassa hän toimi Killerin joukkueen kimpanvetäjänä. Koulutukseltaan Lähdeniemi, 28, on yhteiskuntatieteiden kandidaatti.

Kilpailupäällikkönä Lähdeniemi vastaa yli 60 ravipäivää ajavan Vermon kilpailutoiminnasta ja osallistuu viestintään sekä tapahtumien toteuttamiseen ja kehittämiseen. Vastuulla on myös kansainvälisen suurkilpailun Finlandia-Ajon hevoshankinnat sekä syksyllä ajettavien EM-ravien järjestelyt yhdessä Pekka Kaidesojan kanssa.

"Raviurheilun ystävälle on hieno mahdollisuus päästä mukaan Vermon ammattimaiseen porukkaan", Lähdeniemi iloitsee. "Ravit on ollut iso osa elämää vuosituhannen vaihteesta saakka ja työkokemuksen ansiosta löytyy vahvat verkostot sekä kotimaasta että ulkomailta. Viestintäosaamisesta ja tapahtumakokemuksesta on myös hyötyä. Vermossa järjestetään viikoittain tasokkaita raveja ja maan pääradan profiilista on huolehdittava sarjojen ja tapahtumien suunnittelussa."

”Rekrytointiprosessit, niin tämä kuin toimitusjohtajankin, olivat yllättävän haastavat. Kun katsotaan lopputulosta, olen hyvin tyytyväinen. Uskon, että löydettiin hyvä parivaljakko kehittämään Vermon ravitapahtumia sekä muita tapahtumia. Miika on minulle ja henkilökunnalle erityisen tuttu Kuninkuusravien tiimoilta. Nyt katson luottavaisin mielin tulevaisuuteen ja työntäyteistä vuotta eteenpäin”, puheenjohtaja Juha Lyytinen kertoi.

Lähdeniemi aloittaa kilpailupäällikkönä 4. helmikuuta.

Lisätietoja:

Juha Lyytinen, Vermon hallituksen puheenjohtaja
+358 45 618 7230
juha.lyytinen@vermo.fi

Miika Lähdeniemi
+358 440 748 768

25.03.2019

Royal Vermo -tapahtuma tuo satoja opiskelijoita keskiviikkoraveihin

Tradenomiopiskelijoiden Royal Vermo – Lähetään radalle -tapahtuma tuo satoja opiskelijoita Vermoon keskiviikkoiltana.

15.03.2019

Ensimmäinen Finlandia-kutsu jaettu: Pastore Bob puolustaa voittoaan

Viime vuoden voittaja Pastore Bob on kutsuttu Vermon kevään vauhtilähtöön Finlandia-Ajoon.

14.03.2019

Graceful Swamp aloitti voitolla Derbyn Talvisuosikissa

Erkki-Pekka Mäkisen tähtiravuri aloitti nelivuotiskautensa tyylikkäällä ykkössijalla.

13.03.2019

Finlandian ennakkostudio: Lipunmyynti avattu ja lento varattu!

13.03.2019

Finlandia-päivän ponivoittajat kutsutaan Mini ja Lilla Elitloppetiin

Vermon kevään pääkilpailun Finlandia-ajon voittaja saa tänäkin vuonna suoran paikan Tukholmassa Solvallan raviradalla 26. toukokuuta juostavaan Elitloppetiin. Pohjoismaiden pääratojen yhteistyö laajenee nyt myös ponilähtöihin.

12.03.2019

Tähtiravurin kauden avaus keskiviikkona Vermossa

12.03.2019

Kotiradan hevoset huippuvauhdissa maanantaina

Vermon ensimmäisessä Magic Mondayssa säväytti erityisesti Juhani Tapanin tallin Tanpopo.

07.03.2019

Magic Monday ensimmäistä kertaa Vermossa - ilmainen ravibussi Helsingistä

Säväys stadia, ripaus Lappia – sitä on Magic Monday 11. maaliskuuta!

07.03.2019

Kolmivuotistähdessä kotivoiton makua

Varsalähdön kiriherkin oli India Web, jonka osaomistajat ovat vermolaisille tuttuja kasvoja.

04.03.2019

Salamakypärät 2019 valittu - seitsemän osalähtöä Vermossa

Nuorten ohjastajien kilpailusarja Salamakypärät jatkuu tänäkin vuonna. Seitsemän osalähtöä ravataan Vermossa.