Ajankohtaista

Mikko Salminen Vermon Ravirata Oy:n puheenjohtajaksi

to 30. syyskuuta 2021 09.00.00

Pitkäaikainen hevosenomistaja sekä nykyinen kasvattaja, maatalousyrittäjä Mikko Salminen on valittu Vermon Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi järjestäytymiskokouksessa keskiviikkona 29.9.2021. Salminen valittiin tehtävään toisella hallituskaudellaan.

”Haluan kiittää Vermon edellistä hallitusta, puheenjohtajaa sekä henkilökuntaa – Vermo on kehittynyt oikeaan suuntaan, ilme sekä toimintamallit ovat kirkastuneet ja tätä pyrimme myös jatkamaan”, toteaa Salminen.

Salminen on toiminut useissa luottamustehtävissä. Nykyään hän on muun muassa Lämminveriliiton sekä Hämeen Hevosjalostusliiton puheenjohtaja. ”Pystyn seuraamaan lajin kehitystä useasta näkökulmasta. Muun muassa Hippoksen ja Hevosurheilulehden muutto Vermoon keväällä 2022 on koko alan kannalta merkittävä asia - yhteistoiminta tärkeiden hevosalan toimijoiden välillä helpottuu”, kertoo Salminen.

Uusi puheenjohtaja näkee hevostalouden suurena haasteena tulevaisuuden rahoitusmallin, mutta on luottavainen siihen, että Suomen Hippos ja valtio pääsevät hyvään lopputulokseen. ”Näen tulevaisuuden haastavana, mutta etenemme sinne luottavaisin mielin. Hevostalous ja raviurheilu säilyvät voimakkaina myös tulevaisuudessa.”

Lisätietoja:

Mikko Salminen p. 040 558 5427

puheenjohtaja, Vermon Ravirata Oy

Heikki Häyhä p. 044 301 8363
toimitusjohtaja, Vermo Areena