Ajankohtaista

Montélähdöt kylmäverisille ja lämminverisille aloittavat keskiviikon

ma 5. heinäkuuta 2021 14.45.00

Vermon heinäkuun ensimmäinen keskiviikko käynnistyy kahdella montélähdöllä ennen Toto65-kierroksen alkua.

Kylmäveristen montéssa kilpailee seitsemän valjakkoa: kaksi Norjassa syntynyttä kylmäveristä kohtaa viisi suomenhevosta. Nelly-Janiika Korpikosken ratsastama Riinan Kirma on menestynyt hienosti montéssa. Eveliina Sarismalan Tyri Trollilla on kaksi totosijaa montésta.

Lämminveristen monté juostaan mailin matkalla. Shackhills Thunder, Elrond ja Daddy Boy ovat menestyneet hyvin myös raviratsastuksessa.

Toto65-pelin ensimmäinen kohde on mailin ryhmä, jossa mennään varmasti kovaa. Kotiradan Southwind Hydro aloitti Suomen uransa voitolla Kokemäellä. Nyt se saa pistellä tosissaan, kun vastassa ovat Dream Girl, BWT Divine ja kumppanit.

Toto65-kierroksen päätöslähdöt ovat hienotasoiset. Kylmäveristen 2620 metrin volttilähdössä Vonkari yrittää jatkaa tappiotonta sarjaa. Se on voitanut kaikki tämän vuoden viisi kilpailuaan. Ysikymppi, Qepe Pointti, Hissun Feeniks ja M.A. Piste ovat niinikään hurjassa vireessä.

Voitolla ja kakkossijalla Pekka Korven valmennuksessa aloittanut Federal Hill on päätöskohteen suosikki. Jenkkiori kilpailee nyt ensimmäisen kerran volttilähdössä. Vastustajat Ankle Socksin ja EL Houdinin johdolla eivät päästä Federal Hilliä helpolla.