Ajankohtaista

Morris vei Derby-kenraalin

ke 12. elokuuta 2020 21.50.00

Keskiviikon raveissa seurattiin suurella mielenkiinnolla Derby-kenraalia, jossa kotimaiset nelivuotiaat lämminveriset viimeistelivät virettään kohti Suurta Suomalaista Derbyä. Voitosta nähtiin jännittävä kirikamppailu, jossa Juha Utalan ajama Morris ja Antti Teivaisen kannustama American Hero ottivat tiukasti yhteen. Morris piti niukasti pintansa ja vei 5000 euron ykkösrahat tuloksella 15,2/2620a.

Morris on värikkään kimppatalli Talli Me ja Morrisonin omistama nelivuotias, jolla tuntuu olevan hyvät asemat ennen kauden päätähtäintä. Oheisessa videohaastattelussa valmentaja Kari Savolainen kertoo Morrisista lisää.

Alempaa löytyy myös Salamakypärät-lähdössä yllätysvoiton narutelleen Vilja Kivisen haastattelu. Timo Korvenheimon tallilla työskentelevä Kivinen ajoi Scarlet Collectionin ykköseksi ja kohensi asemiaan Salamakypärät-sarjataulukossa, joka löytyy tästä linkistä.

Vermo Areenan YouTube-kanavalta voi katsoa kaikki lähdöt ja voittajahaastattelut erillisinä tallenteina. Maalikamerankuvat ja juoksuselostukset löytyvät tästä linkistä ja sinne päivittyy myöhemmin myös voittajakuvat.

Kari Savolainen:

Vilja Kivinen: