Ajankohtaista

Nämä suomalaiset maksoivat UET GP:n viimeisen maksuerän

pe 9. elokuuta 2019 13.38.00

Eurooppaderbynä tunnettu UET Grand Prix nelivuotiaille järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vermo Areenalla. Euroopassa syntyneille nelivuotiaille oriille ja tammoille rajattu UET GP on ennakkomaksullinen kilpailu, jonka tämän vuoden viimeinen maksuerä erääntyi 1. elokuuta.

Viimeisen maksuerän jälkeen mukana on vielä neljä Suomessa syntynyttä lämminveristä: Cavalier, Daze, Graceful Swamp ja Lewis Ale. Koko nelikko on maksettu myös elokuussa Vermossa ajettavaan Suureen Suomalaiseen Derbyyn.

Ruotsissa syntyneistä UET GP:n kaikki maksuerät maksaneista mainitaan vielä Staro Miami, joka on Ypäjällä Aripekka Pakkasen valmennuksessa. Lista UET:ssa mukana olevista ruotsalaishevosista löytyy tästä linkistä.

UET Grand Prix'n karsintalähdöt järjestetään Vincennesissä tiistaina 24. syyskuuta ja Solvallassa lauantaina 28. syyskuuta. UET-finaali huipentaa Vermo Areenan EM-ravit lauantaina 12. lokakuuta. Finaalin ykköspalkinto on 200 000 euroa. Samana päivänä juostaan myös 3- ja 5-vuotiaiden Euroopan Mestaruus -lähdöt, joissa molemmissa voittaja saa 50 000 euroa.


Graceful Swamp ja Lewis Ale - matkalla Suuren Suomalaisen Derbyn kautta UET Grand Prixiin!