Ajankohtaista

Next Direction pyrkii kirkastamaan kakkossijat Finlandia-Ajossa

ti 12. huhtikuuta 2022 09.30.00

Suomen ravurieliittiin jo useamman vuoden ajan kuulunut Next Direction on saanut kutsun vapunpäivän Finlandia-Ajoon. Timo Hulkkosen valmentama ruuna on kilpaillut Finlandia-Ajossa myös kolmena edellisenä vuotena, joista saaliina ovat olleet kakkossijat Readly Expressin takana 2019 ja Hickothepoohin jälkeen 2021.

Tällä kaudella Next Directionilla on kolme kilpailua, joista kahdessa ensimmäisessä hevonen ei saanut itsestään vielä parasta irti. Viime lauantaina Porin Kultaloimessa se kiersi kuitenkin takarivin paikalta vahvasti kakkoseksi Selmer I.H.:n jälkeen.

”Porin esitys osoitti selvää nousukuntoa ja lisäksi Next Directionin vanhat näytöt ovat erittäin kovat, joten se ansaitsee jälleen paikkansa Finlandia-Ajossa”, Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi perustelee.

Next Direction nousee Cold Hard Windin, Isla J. Braven ja Lucky Numberin rinnalle harvinaiseksi hevoseksi, joka kilpailee neljänä peräkkäisenä vuotena Finlandia-Ajossa. Viitenä peräkkäisenä vuotena Finlandia-Ajossa ovat juosseet Einarsin vuosina 1985-1989 ja Keystone Patriot vuosina 1981-1985.

Finlandia-Ajo ravataan Vermo Areenalla sunnuntaina 1. toukokuuta. Kymmenen hevosen kutsukilpailun voittaja kuittaa 110 000 euron ykköspalkinnon ja kutsun Tukholmassa Solvallan raviradalla toukokuun lopussa juostavaan Elitloppetiin.

Kutsutut hevoset:

Gareth Boko
Deangelo
Stoletheshow
Tycoon Conway Hall
Next Direction