Ajankohtaista

Next Direction vakuuttava voittaja Helsinki-Ajossa - kohti Finlandiaa!

ke 28. huhtikuuta 2021 21.56.00

Helsinki-Ajossa voittajalle luvattiin jo etukäteen paikka sunnuntain 9.5. TherMidas VET Finlandia-Ajoon. Timo Hulkkosen Next Direction aloitti kautensa komealla voitolla. Iikka Nurmonen ajoi hurjan voittotuloksen 10,7a/1620m.

 

Lähtökiihdytys oli odotetun vauhdikas, kun Next Direction latasi sisäradalta, Target Kronos rinnalta ja Le Gros Bill ulkoa. Iikka Nurmonen veti Next Directionin korvapallot, ja valjakko piti johtopaikan. Target Kronos jäi toisen jonon vetäjäksi, kun Le Gros Bill siirtyi sen taakse.

 

Avauspuolikas mentiin 09,9 ja kierros 11,5. Next Direction kiisi päätöspuolikkaan alta kymppiä ja piti varmasti ykköseksi. Willow Pride kiri johtavan takaa kakkoseksi. Finlandia-kutsun jo aiemmin saanut Le Gros Bill eteni kolmanneksi.

 

”Next Direction lähti ekat askeleet kovaa, sitten se vähän laiskotteli ja avasin siltä korvat. Voittotulos oli tosi kova, sillä saimme toisella puolikkaan vähän rauhoittaa vauhtia. Hevonen varmasti parantaa Finlandiaan, kun on startti alla. Hyvältä lähtöpaikalta se pystyy pärjäämään myös siellä”, Iikka Nurmonen sanoi.


Iikka Nurmosen ajama Next Direction oli vauhdissa Helsinki-Ajossa ja on valmis TherMidas VET Finlandia-Ajoon! Kuva: Pekka Salonen