Ajankohtaista

Next Direction voitti St Michelin SE-tuloksella – kutsuttiin Finlandia-Ajoon

su 19. heinäkuuta 2020 21.07.00

Iikka Nurmosen ajama ja Timo Hulkkosen valmentama Next Direction aiheutti sunnuntaina suuria elämyksiä kotiyleisölle, kun se voitti Mikkelin perinteisen suurkilpailun St Michelin ja teki sen hulppealla tyylillä. Next Direction paineli kärkipaikalta hurjan tuloksen 08,9/1609a ja siirsi Suomen ennätyksen uusille lukemille.

Next Direction sai heti lähdön jälkeen kutsun myös Vermon kansainväliseen suurkilpailuun Finlandia-Ajoon, joka järjestetään perjantaina 4. syyskuuta. Kisaan on saanut lisäksi kutsun Elian Web, joka voitti heinäkuun alussa Suur-Hollola-Ajon. Yksi paikoista jaetaan Vermossa keskiviikkona 19.8. ajettavassa Helsinki-Ajossa, josta voittaja saa suoran paikan Finlandia-Ajoon.

Suomessa syntynyt Next Direction on voittanut 49 kilpailussaan 17 kertaa ja tienannut urallaan 532 592 euroa. Sen taustajoukoilla on jo ennestään hyviä muistoja Vermosta, sillä Next Direction sijoittui toiseksi ikäluokkansa Suuressa Suomalaisessa Derbyssä 2017 ja nappasi kakkossijan myös kevään 2019 Finlandia-Ajosta, jonka voitti Readly Express. Viime kauden Next Direction huipensi voittoon Vermossa ajetussa Suomen mestaruudessa.

Sunnuntain St Michelin voi katsoa tästä linkistä.