Ajankohtaista

Nopeita ja vahvoja kotivoittajia

ke 7. heinäkuuta 2021 22.05.00

Vermo Areenan heinäkuun ensimmäiset keskiviikkoravit ajettiin lämpimässä kesäsäässä ja yleisöä oli mukavasti paikalla nauttimassa tunnelmasta. Menestyjiä tuli ympäri Suomea, mutta tällä viikolla myös Vermon alueen valmentajat voittivat monta lähtöä.

Ilta alkoi Hannu-Pekka Korven valmentaman My Swedenin soolojuoksulla. Hannu Torvisen ajama viisivuotias oli menopäällä ja paineli illan kovimman voittotuloksen 11,4/1620 helpolla tyylillä. Hannu-Pekka Korven oma valmentajaura on alkanut vahvasti, ja tälle vuodelle valmennettavien voittoprosentti on yli kaksikymmentä.

Kirkkonummella valmentavan Kaisa Toivosen tallin tähti BWT Divine nappasi pitkästä aikaa ansaitun voiton ennätystään 11,9/1620 sivuten. Kovissa lähdöissä kiertäneen tamman edellinen ykkössija oli suurkilpailuvoitto syksyltä 2019, kun se yllätti Villimiehen Tammakilvassa.

Vermon talousosastolla työskentelevä Sirpa Tienhaara on sivutoimenaan myös taitava valmentaja, joka pitää talliaan Vermon radalla. ”Sipen” valmentama Morris Match liittyi kotivoittajien kerhoon jyräämällä niinikään vermolaisen Tapani Jauholan ajamana vahvasti lähtönsä ykköseksi.

Ilta päättyi komeaan näytökseen, jonka järjesti Vermossa ja Vihdissä tallejaan pitävän legendavalmentaja Pekka Korven treenaama Federal Hill. Reima Kuislan omistama jenkkiori on kovassa kehitysvauhdissa ja kuten voittajahaastattelussa kuultiin, Pekka Korvella on suuret odotukset hevosesta tulevaisuudessa.

Videoklipit kaikista lähdöistä voittajahaastatteluineen löytyvät Vermo Areenan YouTube-kanavalta.