Ajankohtaista

Nopeita ja vahvoja kotivoittajia

ke 7. heinäkuuta 2021 22.05.00

Vermo Areenan heinäkuun ensimmäiset keskiviikkoravit ajettiin lämpimässä kesäsäässä ja yleisöä oli mukavasti paikalla nauttimassa tunnelmasta. Menestyjiä tuli ympäri Suomea, mutta tällä viikolla myös Vermon alueen valmentajat voittivat monta lähtöä.

Ilta alkoi Hannu-Pekka Korven valmentaman My Swedenin soolojuoksulla. Hannu Torvisen ajama viisivuotias oli menopäällä ja paineli illan kovimman voittotuloksen 11,4/1620 helpolla tyylillä. Hannu-Pekka Korven oma valmentajaura on alkanut vahvasti, ja tälle vuodelle valmennettavien voittoprosentti on yli kaksikymmentä.

Kirkkonummella valmentavan Kaisa Toivosen tallin tähti BWT Divine nappasi pitkästä aikaa ansaitun voiton ennätystään 11,9/1620 sivuten. Kovissa lähdöissä kiertäneen tamman edellinen ykkössija oli suurkilpailuvoitto syksyltä 2019, kun se yllätti Villimiehen Tammakilvassa.

Vermon talousosastolla työskentelevä Sirpa Tienhaara on sivutoimenaan myös taitava valmentaja, joka pitää talliaan Vermon radalla. ”Sipen” valmentama Morris Match liittyi kotivoittajien kerhoon jyräämällä niinikään vermolaisen Tapani Jauholan ajamana vahvasti lähtönsä ykköseksi.

Ilta päättyi komeaan näytökseen, jonka järjesti Vermossa ja Vihdissä tallejaan pitävän legendavalmentaja Pekka Korven treenaama Federal Hill. Reima Kuislan omistama jenkkiori on kovassa kehitysvauhdissa ja kuten voittajahaastattelussa kuultiin, Pekka Korvella on suuret odotukset hevosesta tulevaisuudessa.

Videoklipit kaikista lähdöistä voittajahaastatteluineen löytyvät Vermo Areenan YouTube-kanavalta.

13.03.2019

Finlandia-päivän ponivoittajat kutsutaan Mini ja Lilla Elitloppetiin

Vermon kevään pääkilpailun Finlandia-ajon voittaja saa tänäkin vuonna suoran paikan Tukholmassa Solvallan raviradalla 26. toukokuuta juostavaan Elitloppetiin. Pohjoismaiden pääratojen yhteistyö laajenee nyt myös ponilähtöihin.

12.03.2019

Tähtiravurin kauden avaus keskiviikkona Vermossa

12.03.2019

Kotiradan hevoset huippuvauhdissa maanantaina

Vermon ensimmäisessä Magic Mondayssa säväytti erityisesti Juhani Tapanin tallin Tanpopo.

07.03.2019

Magic Monday ensimmäistä kertaa Vermossa - ilmainen ravibussi Helsingistä

Säväys stadia, ripaus Lappia – sitä on Magic Monday 11. maaliskuuta!

07.03.2019

Kolmivuotistähdessä kotivoiton makua

Varsalähdön kiriherkin oli India Web, jonka osaomistajat ovat vermolaisille tuttuja kasvoja.

04.03.2019

Salamakypärät 2019 valittu - seitsemän osalähtöä Vermossa

Nuorten ohjastajien kilpailusarja Salamakypärät jatkuu tänäkin vuonna. Seitsemän osalähtöä ravataan Vermossa.

02.03.2019

Stoneisle Ocean ja T.Rex päivän kirkkaimmat tähdet

Espoon Palkinnossa Stoneisle Ocean kiri ohi Ranch Kellystä, ja Kultadivisioona-finaalissa T.Rex runnoi väkisin voittoon.

01.03.2019

Huippu-urheilupäivä hiekkapintaisella talviradalla

Lauantain 2.3. ravit päästään ajamaan hyvissä olosuhteissa.

22.02.2019

100 vuotta Suomen Ravirenkaan perustamisesta – ravi-ihmisten yhteenliittymästä hevoskentän tukipilariksi, keskiviikkona nimikkolähtö

22.02.2019

Kultaa Seefeldistä ja Vermosta, keskiviikon kisakatsomossa hevosia ja hiihtoa!