Ajankohtaista

Pääkaupunkiseudun koronarajoitukset tiukkenevat

to 12. elokuuta 2021 12.45.00

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jonka myötä kokoontumisrajoitukset kiristyvät ja asiakastilojen käyttöä rajoitetaan Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kuntien alueilla 20.8.2021 alkaen. Päätös on voimassa 12.9.2021 saakka.

Ensi keskiviikkona 18.8. ovat voimassa vielä aiemmat kokoontumisrajoitukset. Sisätiloissa järjestettävissä yli kymmenen hengen kokoontumisissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää lähikontakti toisiinsa eli säilyttää turvaväli. Yli 50 henkilön ulkotilaisuuksissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa, mutta tietyn mittaisia turvavälejä ei vaadita. Keskiviikon 18.8. ravien pääsyliput ovat myynnissä. Myös tulevan sunnuntain 15.8. Konttitori voidaan järjestää voimassa olevilla rajoituksilla. Vermo Areenan laajoissa tiloissa tapahtumat voidaan järjestää terveysturvallisesti hygienia-, turvaväli- ja maskisuosituksia noudattaen.

Vermo Areenan osalta kiristyvät rajoitukset vaikuttavat merkittävästi syyskesän suurtapahtumaan Suureen Suomalaiseen Derbyyn. Derby-karsintailtana 25.8. ja Derby-viikonloppuna 3.-4.9. on mahdollista ottaa paikalle vain ravintola-asiakkaita ravintoloita koskevien rajoitusten mukaisesti. Ravintolapaikat Ravillaan ja Street Bar Volttiin tulevat myyntiin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana ravintolarajoitusten tarkentuessa. Ravintolapaikkoja myydään vain ennakkoon, hinnat ja sisällöt julkaistaan samassa yhteydessä.

AVI:n 12.8. antama päätös yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoituksista kokonaisuudessaan tästä linkistä >>