Ajankohtaista

Pääsiäisviikolla hienot keskiviikkoravit Vermo Areenalla

to 25. maaliskuuta 2021 19.32.00

Pääsiäisviikon nimilähdöt ovat Derbysarja, TherMidas VET Tammatähti ja Valtra Sisusarja. Voitokkaita menijöitä riittää, ja urheilullinen taso on hyvä.

Derbysarja ajetaan illan kolmantena Toto65-kohteena. Aripekka Pakkasen valmentama Moniman on aloittanut 4-vuotiskauden räväkästi, neljä starttia ja kolme voittoa. Nyt Pakkasen kasvattaman oriin luokka punnitaan, vastus on kova.

Ashley Face (kuva) vakuutti viime keskiviikon Teräsmiesliigassa ja näytti, että pitkä matka sopii. Erkki-Pekka Mäkisen Fango Jettillä on kaksi Vermon voittoa alla. EL Indeed ja Lady Rock tiedetään erittäin kyvykkäiksi. Believer, Gyro Gearloose ja Yolo Savoy pystyvät myös kamppailemaan ihan kärkisijoista. Komea on lähtö kokonaisuudessaan.

Tammatähti juostaan Toto65-pelin vitoskohteena. Kolmikko, Peanuts, Willow Pride ja Stonecapes Queila, on ottanut tiukasti yhteen viime viikkoina. Anne Kankaan Peanuts voitti lähtörata-arvonnan. BWT Divine on vahvasti tulossa ja voi loistopaikalta haastaa suosikit. Stonecapes Poe voitti Kouvolassa 75-lähdön ja kilpailee nyt avoimia tammoja vastaan.

Valtra Sisusarja päättää Toto65-kierroksen. Mirva Janatuisen Tähtitie tulee Pohjois-Savosta. Se voitti maanantaina Oulussa. Tähtitie on edellisen kerran kilpaillut Vermossa vuoden 2016 elokuussa. Tähtitie ja toinen paaluhevonen Porttikallion Ässä vetävät pitkään juoksua.

Qepe Pointti pääsi voitonmakuun edellisessä startissaan Kouvolassa. Virin Urho on vahva ja vaarallinen aina ravatessaan. Tinderi ja Rallin Muisto lähtevät 60 metrin takamatkalta. Ne ottivat yhteen helmikuun Sisusarjassa. Silloin Tinderi vei voiton ja Rallin Muisto oli kolmas.

Vermon keskiviikko käynnistyy 3-vuotislähdöllä, joka starttaa klo 18.07.

Ashley Face oli viime keskiviikon Teräsmiesliigan vahvin.