Ajankohtaista

Paljon on pelissä keskiviikkona, Helsinki-Ajon voittaja saa kutsun Finlandia-Ajoon

to 6. huhtikuuta 2023 14.27.00

Perinteinen Helsinki-Ajo vauhdittaa huhtikuun toista keskiviikkoa. Kymppitonnin ykkösen lisäksi voittaja saa kutsun Finlandia-Ajoon. Keskiviikkona 12.4. Vermoon on ilmainen sisäänpääsy.

Matias Salon Global Withdrawl aloitti kauden voitokkaasti maaliskuun Isokengässä. Santtu Raitalan ajama ruuna lähtee Helsinki-Ajoon takarivin lähtöpaikalta. Global Withdrawl on jo saanut kutsun Finlandiaan.

Markku Niemisen Skyfall Shine on aloittanut vuoden kahdella voitolla. Sillä on ykkösrata keskiviikkona. Pekka Korven valmentama Run For Royalty teki huiman viime kauden. Se voitti Janne Korven ajamana Suur-Hollolan ja St Michelin. Kauden aloitusta odotetaan suurella mielenkiinnolla.

Toto65-kierros aloitetaan kylmäveristen tasokkaalla ryhmällä. Elan on yksi alkukauden suurmenestyjistä viidellä voitollaan. M.A. Piste ja Rallin Muisto ovat hyvillä lähtöradoilla ja kovia haastajia. Jonna Irrin norjalainen Tangen Töff saapuu Ruotsista. Moe Tjalve pääsi viimeksi voitonmakuun Kouvolassa.

Sisusarja on 65-kierroksen toinen tasokas kylmäverilähtö. Jyrki Tammimetsän Tähti-Teijo on ravannut neljä peräkkäistä voittoa, joista kolme Vermossa. Vastus on keskiviikkona kova, mukana on monta viime viikkojen menestyjää.

Salamakypärät-ohjastajakilpailu alkaa ja värittää 65-kierrosta. Nuorten ohjastajien kokenein Tuukka Varis ajaa Sole Olee -ruunalla, joka starttaa takarivistä.

Keskiviikkona on monta nimilähtöä. Kivikylä Voimaliiga on 65-pelin päätöskohde. 10 vahvaa hevosta kamppailee voitosta. Global Beware ja Joseph Boko olivat maaliskuun Voimaliigan kärkipari. Way To Go voitti helmikuun Voimaliigan.

Hienoja tapahtumia on jo ennen 65-kierrosta. Viisi lupaavaa nuorta menijää starttaa Kolmivuotistähdessä. Callela Ellen voitti 2-vuotiaana Hevosenomistajapokaalin.

Team Vermon No Limit Giant nähdään kilparadoilla ensimmäistä kertaa. Pekka Korpi ajaa sillä Aloittelevien nuorten lähdössä. Vastus on kova. Kannonball Flower ravasi viime vuonna Ranskassa koelähdön jo toukokuussa. Geegee Hazel viiletti kokeessa 18,9-tuloksen maaliskuussa Vermossa.

Selaa ravien käsiohjelmaa tästä linkistä.