Ajankohtaista

Quandary Tile, Villilempi ja Morris Match 3vihjaajien ykköstipsit – täältä myös olosuhdetiedot

ke 2. helmikuuta 2022 10.37.00

Pekka Luukkonen, Sirpa Tienhaara ja Saku Mikkola ovat keskiviikon Toto65-pelin 3vihjaajat. Kolmikolta löytyy kolme yhteistä ykkössuosikkia. Jutun lopusta löytyy ratamestari Juha Keskimaunun videohaastattelu.

 

Pekka Luukkonen on pitkän linjan menestysvalmentaja. Keskiviikon kierrokselle hän tuo voitokkaan Villilempi-tamman, joka hakee kolmatta peräkkäistä ykköstä. Samassa lähdössä on kaksi muutakin Kari-Markku Karjalaisen kasvattia, jotka tunnetaan Villi-alkuliitteestä: Villituisku, Villilempi ja Villijäbä lähtevät vierekkäin eturivin paikoilta 5-7.

 

Sirpa Tienhaara on Vermon valmentajia ja päätyönään hän on kirjanpitäjä Vermon talousosastolla. Tämä kausi on ollut "Sipelle" todella menestyksekäs: valmennettavilla on kuusi starttia ja neljä voittoa. Morris Match metsästää tänään neljättä peräkkäistä voittoa. 

 

Saku ja Maini Mikkola ovat Suomen ravihevoskasvattajien kärkikaartia. Supertamma Mascate Match on Sakun, Mainin ja Punkarin Hevostallin kasvattama. Keskiviikkona Mikkolat saavat jännittää erityisesti kahta hevosta: Stonecapes Unitya ja Morris Matchia.

 

3vihjaa:

Linkkejä:

Videovihjeet Veikkauksen sivuilla

Ilta-Sanomien T65-vihjeet

Ilta-Sanomien ennakkojuttu Monimanista

Hevosurheilun ennakkojuttu Stonecapes Unitystä

 

Ratamestarin videohaastattelu: