Ajankohtaista

Rahajamatch, Campari Jet ja V.G. Voitto 3vihjaajien ykkösvarmat

ke 6. heinäkuuta 2022 11.15.00

Keskiviikon Toto65-kierros tarjoaa monipuolista sporttia. Montélähtö on kakkoskohde. 5-vuotiaat kisaavat Tawaststjernan Muistoajon voitosta kolmoskohteessa. Avoimen luokan suomenhevoset kamppailevat Isokengän voitosta ja ennen kaikkea pisteistä kohti Forssan Kuninkuusraveja.

Pekka Sipiläinen on tuttu kasvo Vermossa. Hän on monien hevosten osaomistaja ja taitaa myös kengityksen. Neloskohteessa starttaava Condesa on yksi Pekan kimppahevosista.

Miisa Pulkkanen on noussut eturivin montétaitajiin. Tällä kaudella hän on voittanut jo 11 montélähtöä. M.T. Jerebko ja Miisa ovat napanneet touko-kesäkuussa kolme voittoa.

Jukka Grönfors ja hänen perheensä ovat vuosikymmeniä kasvattaneet ja omistaneet V.G.-hevosia. Tawaststjernan Muistoajossa kilpaileva V.G. Voitto on ikäluokan ykkönen. Se voitti Kriteriumin viime vuonna. Härmässä juhannuksena V.G. Voitto kukisti Ruotsin ykkösen Oppgårdsdrängenin.

Illan kisat ajetaan hyväkuntoisella kesäradalla, sääennuste puolipilvistä ja poutaa +18 C. Ravien käsiohjelman näkee tästä linkistä.