Ajankohtaista

Ravien kilpailutoimintaan uudistuksia

ma 30. joulukuuta 2019 12.18.00

Kilpailutoimintaan muutoksia 1.1. alkaen

Selkeytämme ravipäivän käytäntöjä vuoden alusta alkaen, uudistuksia tulee mm. osallistumismaksun maksamiseen, hoitajaliigaan ja ponilähtöjen voittajaesittelyyn. Keskeisimmät kilpailijoita koskevat muutokset näet alla.

  • Osallistumismaksun (10 €/hevonen) maksamiseen tulee uusi helppokäyttöinen verkkopalvelu. Maksujen laskuttaminen päättyy. Osallistumismaksu maksetaan viimeistään sisäänkirjoituksessa ilmoittautuessa. Maksun voi käteis- ja korttimaksun lisäksi hoitaa kätevästi jo etukäteen osoitteessa www.osallistumismaksu.fi. Palvelu avautuu, kun ravipäivän lähtölistat on julkaistu. Palvelussa maksun voi hoitaa hevosen valmentaja, omistaja tai muu taho.
  • Hevosten hyvinvointitarkastukset alkavat Vermossa - muistathan pitää hevospassin mukana aina hevosta kuljettaessasi! Lue lisää hyvinvointitarkastuksista Hippoksen uutisesta >>
  • Kaikki voittajahevoset palkitaan ruusukkeella ja omistajat Sevenonin kunniapalkinnolla, ellei kilpailussa ole erillisiä kunniapalkintoja.
  • Hoitajaliigassa huomioidaan kaikki lähdöt ja ne voittajat, joiden hoitajatieto on tallennettuna Heppa-järjestelmään kilpailuajankohtana.
  • Poniraveissa ja ravien yhteydessä ajettavissa ponilähdöissä vain voittaja saapuu esittelyyn lähdön jälkeen..