Ajankohtaista

Ravikuninkaallisten kuskit 3vihjaajina

ke 5. elokuuta 2020 11.17.00

Viime viikonloppuna Seinäjoen Kuninkuusraveissa uusiksi ravikuninkaallisiksi kruunattiin Hannu Torvisen ajama Virin Camilla ja Santtu Raitalan ohjastama Evartti. Alle kolmekymppiset ohjastajataiturit ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa ajajaliigojen kärjessä, mutta molemmille kyseessä oli ensimmäiset kokonaiskilpailuiden voitot Kuninkuusravien pääkisoissa.

Torvinen ja Raitala ovat avainroolissa myös tänä keskiviikkona Vermon Kuumassa Keskiviikossa, sillä Raitalan ajama Comway Cotter on rivin suurin ennakkosuosikki ja Torvisen tällä kertaa ohjastama Thai Profit kuuluu myös illan avainhevosiin. Comway Cotter on kaikkien 3vihjaajien luottohevonen tänä iltana. Rivinsä on laatinut myös Hanna Lepistö, joka on paitsi Vermon Ravikoulun vetäjä, myös taitava valmentaja. Hänen treenaamansa Promptus kilpailee viidennessä 65-kohteessa.

Toto65-pelissä on tänään jaossa 65 000 euron jackpot, joten potti voi nousta jopa 230 000 euroon. Toto65-kierros alkaa neljännestä lähdöstä klo 19.10. Vermon nettisivujen vihjeet voi lukea tästä linkistä. Illan olosuhteista kertoo alemmassa videohaastattelussa ratamestari Juha Keskimaunu.

3vihjaa:

Ratamestarin videohaastattelu: