Ajankohtaista

Ravit jatkuvat etäkatsomoille 14.3. asti

ma 22. helmikuuta 2021 10.22.00

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 19.2.2021 päätökset, joiden mukaan kaikki yli kuuden hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella 22.2.-14.3.2021 välisenä aikana. Avin tiedote tästä linkistä >>

Päätökset koskevat yleisötilaisuuksia, joihin lukeutuvat myös urheilutapahtumat, joissa on yleisöä. Vermo Areenan ravit ravataan siis 14.3. saakka ilman paikalla olevaa yleisöä. Etäkatsomoille ravataan Vermossa keskiviikkona 24.2., 3.3. ja lauantaina 13.3.

Tallialueelle sallitaan pääsy vain kilpailutoiminnan kannalta välttämättömille henkilöille, joita ovat kilpailevien hevosten hoitajat, valmentajat, ohjastajat ja autonkuljettajat sekä tarvittavat raviradan toimihenkilöt. Ennakkoon akkreditoituneiden median edustajien on mahdollista osallistua ravikilpailuihin raviradan määrittämin rajoituksin.

Vermo Areenalla 1.2.-14.3. toimiva Talven Ihmemaa on viranomaispäätöksen mukaan päivittäin auki olevaa liiketoimintaa, jolloin ei ole kyse yksittäisenä ajankohtana järjestettävästä yleisötilaisuudesta. Ihmemaassa ihmiset hajaantuvat laajalle alueelle päivittäin pidemmällä aikavälillä. Turvaväleihin ja hygieniaan kiinnitetään lisäksi erityistä huomiota.

Suomen Hippoksen ohjeet ravikilpailuihin osallistuville

Koronavirustilanteen muutokseen on reagoitava nopeasti ja ennakoivasti. On erittäin tärkeää, että viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeita riittävistä etäisyyksistä, hygieniasta sekä maskien käytöstä noudatetaan. Kilpailupaikalle ei tule saapua sairaana tai vähäisilläkään oireilla.

Kilpailupaikalla

  • Noudata kokoontumisrajoituksia ja turvavälejä
  • Muista käsihygienia! Pese kätesi saippualla ja käytä käsidesiä
  • Suojaa suusi, kun yskit tai aivastat
  • Saavu ajoissa ja hyvällä mielellä. Valmistaudu siihen, että jonoja saattaa muodostua
  • Päivitä kärrytiedot esimerkiksi Oma Tallin kautta: https://heppa.hippos.fi/omatalli
  • Maksa osallistumismaksu verkossa: https://osallistumismaksu.fi
  • Vietä kilpailupaikalla vain oman kilpailusuorituksen vaatima aika
  • Vältä turhaa oleskelua sisätiloissa, ohjastajien pukuhuoneisiin ei pääsyä ulkopuolisilla

Toimimalla vastuullisesti voimme yhdessä varmistaa ravikilpailutoiminnan jatkumisen keskeytyksettä.