Ajankohtaista

Rokin Maxi ja Morison löytyvät 3vihjaajilta - katso illan olosuhdetiedot

ke 15. joulukuuta 2021 11.16.00

Keskiviikkona ravataan haastavissa olosuhteissa. Kaviouran pohja on jäässä, mutta pinta sulaa ja muuttuu märäksi. Illan ennuste +3 C. Kengitysbalanssiksi suositellaan pieniä hokkeja. Katso ratamestari Juha Keskimaunun haastattelu alempaa tältä sivulta.

Nyyti-Maria Timonen, Toni Sarkama ja Birgitta Mangström ovat keskiviikon 3vihjaajat. Rokin Maxi ja Morison ovat vihjaajien yhteiset perushevoset Toto65-pelin kakkoskohteessa. Vitoskohteena ajetaan 3-vuotiaiden oriiden/ruunien Uudenmaan Upein -karsinta, josta parhaat jatkavat finaaliin.

Nyyti-Maria Timonen valmentaa hevosia Loviisassa. Timosen ravurit kilpailevat ahkerasti myös Vermossa. Rokin Maxi on vuosia kuulunut suomenhevosten kärkikastiin. Hurjaan vireeseen noussut ori hakee kolmatta peräkkäistä voittoa.

Toni Sarkama tituleeraa itseään Twitterissä ”ravureita omistava hevosvedonlyöjä”. Toni on myös tuttu TotoTV:n vihjelähetyksistä. Tänä vuonna Toni on saanut nauttia kimppaomistamisesta parhaimmillaan, Planbee voitti Kriteriumin ja American Hero Suomen mestaruuden. American Zakke on lupaava 3-vuotias.

ULHO toimii Uudenmaan Upeimman järjestelytahona yhdessä Vermon kanssa. Birgitta Mangström on ULHO:n eli Uudenmaan Hevosenomistajat ry:n puheenjohtaja. Birre on myös pitkän linjan kasvattaja ja omistaja sekä ravikilpailu- ja hevosnäyttelytuomari.

3vihjaa

Ratamestarin videohaastattelu