Ajankohtaista

Royalsky ja Knows Best 3vihjaajien ykköstipsit

ke 22. syyskuuta 2021 09.00.00

Olli Savolainen, Jouni Miettinen ja Harri Uusi-Marttila ovat keskiviikon 3vihjaajat. Kolmikko on löytänyt kaksi samaa ykkösvihjettä. Kolmoskohteen Royalsky on varmana Savolaisella ja Miettisellä, Uusi-Marttilan tipseissä se on ykkössuosikki. Knows Best on kaikkien ykkösvihje vitoskohteessa.

Olli Savolainen on avauskohteen Poetry In Motionin kimpanvetäjä ja mukana myös muissa kimppahevosissa. Savolaisen kotona on ollut huippuhevosia. Keystone Patriot nousi eurooppalaiseen tähdistöön.

Jouni Miettinen on omistanut ja valmentanut yli 50 vuotta hevosia. Miettinen tunnetaan kovana suomenhevosmiehenä, ja hänen ravurinsa on usein nähty myös Vermo Areenalla. Ypäjä Luotsi on nousemassa kohti rodun kovimpia kisoja.

Harri Uusi-Marttila on pitkän linjan kasvattaja ja omistaja. Heelas Andorran emä Helia Håleryd kuuluu perheen siitostammoihin. Sillä on tänä vuonna syntynyt tammavarsa Brad de Veluwesta.

Keskiviikon Toto65-pelissä jatketaan takuupotilla. Jos löytyy vain yksi kuusi oikein tulos, voittaja saa vähintään 150 000 euroa.